• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

Italiano: "Spodziewam się pięknego meczu"

Started by Chiesa, 18/03/23, 17:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

Trener Fiorentiny Vincenzo Italiano przed jutrzejszym meczem z Lecce:

"Drużyna jest w dobrej formie psychicznej, chcieliśmy wygrać i udało się. Jednak walczyliśmy na trudnym terenie i ciężko pracowaliśmy, wykonując wielki wysiłek; musimy postarać się szybko zregenerować i wystawić 11 zawodników, którzy mogą zagwarantować wydajność z fizycznego punktu widzenia. Rotacje nam pomagają".

Lecce

"To mecz, który trzeba przygotować w kilka dni, są szybcy, intensywni, mocno presują. Grają dużo jak my a my wykazujemy też wzrost. Chcemy to kontynuować a nie zatrzymywać się tuż przed przerwą. Cel jest prosty, jak najlepiej zakończyć marzec. Spodziewam się pięknego meczu".

Wybory

"Wróciliśmy z Sivas zmęczeni, dlatego myśleliśmy tylko o dobrym odpoczynku. Wiele zależy też od tego, kto wyzdrowieje i będzie gotowy na 100%. Jestem pewien, że ktokolwiek wyjdzie na boisko, zagwarantuje mi świetny występ".

Conference League

"W Europie zawsze jest ciężko, zawsze są gorące stadiony, drużyny, które wykonują wszystko dwa razy mocnej, te mecze przygotowuje się z prostymi środkami. W tej chwili jednak koncentrujemy się na Lecce, które jest jutrzejszym przeciwnikiem. Mam nadzieję, że stadion może pociągnąć nas za sobą i dać nam energię do wyrażania się w pełni".
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Quick Reply

Name:
Email:
Verification:
Please leave this box empty:

Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview