• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

Palladino: "Teraz najważniejsze jest odzyskanie energii psychicznej i fizycznej"

Started by Chiesa, 24/08/24, 18:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

Raffaele Palladino na konferencji przedmeczowej:

Pierwszy na "Franchi"

"Gra przed naszymi fanami, którym chcę podziękować; byli niesamowici, dali nam dodatkowy impuls. Żałujemy tylko, że nie odnieśliśmy zwycięstwa, ale zrobimy to jeszcze raz".

O zarządzaniu potrójnym zaangażowaniem

"Siłami zarządza się w oparciu o dostępny skład, nasz jest bardzo konkurencyjny i przyzwyczajony do potrójnego zaangażowania. Dla mnie nie ma hierarchii. Teraz najważniejsze jest odzyskanie energii psychicznej i fizycznej".

Niedzielne wyzwanie

"W Serie A niebezpieczeństwa czyhają zawsze za rogiem. Stajemy przed kolejnym beniaminkiem, który zmienił kilku zawodników i chce się popisać. Chcemy zaprezentować się, poprawiając błędy popełnione w pucharze".

Złe podejście

"Zwłaszcza w pucharze nie było najlepsze, ale moim zadaniem jest praca nad aspektem mentalnym. Nie możemy rozpoczynać meczów, które już mamy za sobą. Proszę zespół o występ, odpowiednie nastawienie i intensywność. Pracujemy nad wszystkimi aspektami i potrzebna jest cierpliwość".

O Moise Keanie

"Chcieliśmy go za wszelką cenę, przyjechał z wielką pokorą i wielką energią. Bardzo się cieszę, że mogę go trenować. Chcę zobaczyć postawę Moise'a od całego zespołu".
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 30 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Name:
Email:
Verification:
Please leave this box empty:

Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview