• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

Palladino: "Oczekuję mentalności od chłopaków"

Started by Chiesa, 18/10/24, 22:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

Raffaele Palladino przed meczem z Lecce:

"Pracowaliśmy bez przerwy, dni były bardzo pożyteczne, bo nie jest sprawą trywialną mieć więcej dni na pracę, życie codzienne. Napociliśmy się i też chcemy zapewnić ciągłość wyników".

Pongračić

"Miał ten dyskomfort 3 tygodnie temu. Potem zabrał to ze sobą a teraz staramy się go odzyskać, jest to dla nas bardzo ważne. Robimy wszystko, co w naszej mocy, aby go postawić na nogi, ale musi dobrze wyzdrowieć. Potrzeba jeszcze tygodnia czy dwóch, zanim ponownie zobaczymy go w grupie".

Lecce

"Od chłopaków oczekuję mentalności. Pochodzimy z doskonałego okresu i chcemy wykazać się solidnością w defensywie i jakością w ofensywie. Lecce to trudna i skomplikowana ekipa. Lecce ma za sobą dwie porażki i chce dobrze spisać się. Zmierzą się z nami z całą intensywnością. Dużo będzie zależeć od naszego nastawienia".

Gotti

"Miałem go w Parmie. Jesteśmy przyjaciółmi poza pracą. Życzę mu dobrze, bardzo pomógł mi jako trenerowi. Jestem z nim bardzo blisko, dał mi wiele rad.

Klimat

"Bardzo zależy mi na entuzjazmie, atmosfera jest piękna a grupa zgrana. Powstaje to, co lubię. Nie było to łatwe, ale rezultaty pomagają. Musimy jednak zachować równowagę, w piłce nożnej wszystko szybko się zmienia. Należy zachować koncentrację i równowagę. Miesiąc będzie trudny, musimy wcisnąć pedał gazu".

Kouamé

"Zawsze daje z siebie wszystko na boisku. Jestem zadowolony z tego, co robi i z odnowienia kontraktu. Teraz musi wkładać trochę więcej przed bramką. Jednak ogólnie jestem zadowolony z moich napastników, bardzo nam pomagają. Gole przyjdą".
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 30 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Name:
Email:
Verification:
Please leave this box empty:

Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview