• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

Pomeczowe wypowiedzi...

Started by Chiesa, 28/10/24, 00:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

Lucas Beltrán: "Karny? Poprosiłem o jego przejęcie, w zeszłym roku kopnąłem kilka razy. Kean zgodził się, przyjąłem piłkę i wykonałem rzut karny. Chcę dać z siebie wszystko i dobrze spisywać się w każdym meczu. Pracuję każdego dnia, wiemy, że jesteśmy mocnym zespołem, który zostawia wszystko na boisku. Jesteśmy zadowoleni z wyniku i chcemy jeszcze więcej".

Edoardo Bove: "Dla mnie to był wyjątkowy mecz. Zawsze daję z siebie wszystko na boisku, dzisiaj wykonaliśmy ogromną pracę. Wykorzystaliśmy szanse, ale należy podkreślić pracę całego zespołu, ponieważ zasłużył on na zwycięstwo. Szacunek do zespołu, w którym dorastałem, więc nie można świętować. Doświadczyłem wielu emocji, to był mój dom przez wiele lat a dziś mam nowy. Zrozumieli, jaki to był dla mnie dzisiejszy mecz. Zbyt ważna była ta wygrana".

Moise Kean: "W czym czuję się najsilniejszy? W mentalu. Przybyłem tutaj i powitali mnie naprawdę dobrze. Czuję sympatię ludzi, jestem zachęcany do dobrego występu. Rywalizacja z Reteguim? Gdyby go tam nie było nie byłoby fajnie, rywalizacja jest dobra także dla włoskiego futbolu, miło jest widzieć, że zdobywamy bramki, a Mateo jest świetną osobą. Król strzelców? Do tego jeszcze daleka droga...".
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

johnhartman

Świetny mecz. Mamy dobrych zawodników, a duch zespołu i poświęcenie dla zespołu są wysokie. Mam nadzieję, że w najbliższej przyszłości odbędą się dobre mecze

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 30 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Name:
Email:
Verification:
Please leave this box empty:

Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview