• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

LAZIO - FIORENTINA 2:0

Started by Chiesa, 28/01/11, 20:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pit.G

ACFdziubek

Quote from: Florek on 29/01/11, 19:38
Z tym trenerem i tymi piłkarzami nie widzę przyszłości dla Fiorentiny. Obyśmy się tylko utrzymali.

Ja nie widzę też przyszłości z tym zarządem, który ku**a woli remontować koloseum... żenada

Pit.G

Jestesmy swiadkami upadku wielkiego klubu.. :(

ACFdziubek

Quote from: Pit.G on 29/01/11, 19:44
Jestesmy swiadkami upadku wielkiego klubu.. :(

Upadku to może nie, bo prawdziwy upadek to zaliczyliśmy 10 lat temu. Stajemy się po prostu przeciętną drużyną na środek tabeli. Potrzebny jest poważny wstrząs.

Pit.G

Wie ktos moze kiedy nastapi zmiana trenera???

Chiesa

VIOLANEWS.COM
BORUC 5,5
DE SILVESTRI 5,5
GAMBERINI 5,5
KROLDRUP 4,5
GULAN 5,5
MONTOLIVO 4,5
DONADEL 5
BEHRAMI bez oceny
SANTANA 6,5
CERCI 5
BABACAR bez oceny
GILARDINO 5,5
LJAJIC 5
D'AGOSTINO 5
MIHAJLOVIC 4

FIORENTINANEWS.IT
Boruc 5,5
De Silvestri 6
Gulan 5,5
Gamberini 6
Kroldrup 5
Donadel 5,5
Behrami bez oceny
Santana 6
Montolivo 5
Cerci 4,5
Babacar 5,5
Ljajic 4,5
D'Agostino 5,5
Gilardino 5,5

FIORENTINA.IT
BORUC 6
DE SILVESTRI 4.5
GAMBERINI 5
KROLDRUP 4.5
GULAN 5
SANTANA 5
DONADEL 5
BEHRAMI bez oceny
MONTOLIVO 4.5
CERCI 4
BABACAR bez oceny
GILARDINO 5.5
LJAJIC 4.5
D'AGOSTINO 5
MIHAJLOVIC 4

FIRENZEVIOLA.IT
BORUC 5.5
DE SILVESTRI 6
GAMBERINI 6
KROLDRUP 5,5
GULAN 6+
SANTANA 6
MONTOLIVO 4.5
DONADEL 5.5
BEHRAMI bez oceny
CERCI 5
BABACAR bez oceny
LJAJIC 5
D'AGOSTINO 5.5
GILARDINO 4.5
MIHAJLOVIC 4

ACFFIORENTINA.EU
BORUC 5
DE SILVESTRI 3
GAMBERINI 3,5
KROLDRUP 3
GULAN 4
SANTANA 4
MONTOLIVO 3
DONADEL 2
BEHRAMI bez oceny
CERCI 2
BABACAR bez oceny
LJAJIC 3
D'AGOSTINO 4
GILARDINO 4
MIHAJLOVIC 3
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Ama

Stary, zasyfiały, skostniały szkielet... od wielu lat gramy praktycznie tymi samymi piłkarzami, którzy chyba za nic mają sobie chwałę Naszych barw. Doprowadził do tego Prandelli, w dodatku uciekł z tonącego statku a teraz nikt nie potrafi już zatrzymać tego procesu,procesu który doprowadzi Nas do wieloletniego błąkania się w środku tabeli. Będziemy cieszyć się z trzech punktów zdobytych na Bolączce czy Kogutach a remis z drużynami pokroju Palermo, Lazio uznawać będziemy za spory sukces. Każdy kolejny mecz utwierdza mnie w tym przekonaniu. A opis konferencji mogę wam podąć tuż po ostatnim gwizdku, bo ciągle jest mowa o kontuzjach, o niepełnej dyspozycji etc. Takie tłumaczenia można traktować jako wielki żart, bo po to kompletuje się drużynę oraz ma na ławce aż 7 zawodników by móc w każdej chwili zastąpić każdego zawodnika z pola innym. Zastanawiam się nad słowami Corvino i ADV jakoby głównym problemem były kontuzje. W zasadzie z kontuzjowanych graczy tylko Jove wydaje się nie być do zastąpienia, bo i Vargas nie grał najlepiej do tej pory a Natali nie jest zawodnikiem na pierwszą kadrę. Frey? Boruc broni równie dobrze, na pewno godnie zastępuje Sebe. Zatem o jakich kontuzjowanych graczy chodzi? Zwykłe, puste słowa! Boli mnie, jako fana Fiorentiny, że nikt w tym klubie nie potrafi przyznać się do prawdziwej porażki, do fatalnej dyspozycji 70% graczy, do błędów taktyczny i do pomyłki w zatrudnieniu trenera bez doświadczenia. Miha po prostu nie radzi sobie z tą skamielizną. Mogę tylko wierzyć że ktoś to w końcu zrobi i zacznie przebudowę zespołu zanim staniemy się zespołem Serie B.

Baggio210

Święte słowa, Miha sobie nie radzi....Szkoda straconego czasu, czas ruszyć do przodu z innym bossem!!!!
Macie jakieś propozycje nazwisk?