• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

LAZIO - FIORENTINA 2:0

Started by Chiesa, 28/01/11, 20:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dean

Tragedia... Akurat miałem możliwośc obejrzeć mecz na C+ i to co zobaczyłem przeraziło mnie. Przez cały mecz zapamiętałem tylko jeden jedyny strzał Cerciego ze strony Fiorentiny... Kiedy wkońcu zagramy stylowo i skutecznie? Ile jeszcze będziemy trzymali tego nieudacznika Mihajlovica, który ciągle narzeka, że kontuzje przeszkadzają nam w dobrej grze? Pora się z nim rozstać i te kilka miesięcy, które nam zostało przeznaczyć na odbudowę zespołu.
Co do dzisiejszego meczu - zasłużone zwycięstwo Lazio, mimo że nie pokazali nic nadzywczajnego. Druga bramka po perfekcyjnej kontrze. U nas dużo strat i niedokładności. Połowa składu do wyje**nia bo się już poprostu nie nadają. Czas na zmiany, drastyczne zmiany...

BalonACF

Quote from: Dean on 30/01/11, 01:40
Druga bramka po perfekcyjnej kontrze.

Pomyslec że jeszcze niedawno to było nasza domeną, zabójcze kontry. Do perfekcji wykonywane...i nie ważne kto był na szpicy..Toni Osvaldo czy Gila zawsze były bramki, teraz nawet ich nie ma. i Dobrze komentator mówił gralismy na remis...a tak nie mozna, druzyna która ma aspiracje tak nie gra...

Pit.G

Przez 90 minut oddalismy 2 strzaly w tym jeden celny co to ma znaczyc,Mihajlovic by tylko remisowal ze slabiakami bo moim zdaniem Lazio jest slabe i jeszcze drewno Kozak nam strzelil bramke haha

Baggio210

Święte słowa, Lazio nie było takie mocne...a Kozak to rzeczywiście jeszcze drewno.....W dodatku na tygodniu grali Puchary, ale na słabą Violę mieli dosć sił!!!!  Mam dość słuchania bredni Mihy!!!!! Miał dość czasu, a tu zespół gra bez ładu i składu!!!!!   Zeman były OK!!!! Zaprowadziłby ład i skład !!!! Byłaby myśl taktyczna i wypracowane schematy, od których trzeba zacząć!!!
Zeman 3xTAK

saviola77

Fatih Terim !!! To właśnie jego potrzebujemy, do wzięcia od ręki, cudotwórca (ahhhhh, to nasze zwycięstwo 4-0 z Milanem za jego panowania), uwielbia Florencję, gra dwoma napastnikami i AMC, od razu by się chłopaki wzięły do roboty. Przydomek Cesarz i 7 miejsce w rankingu najlepszych managerów na świecie (w 2008 r.) robi swoje :) On się sprawdzi !!!

Baggio210

Może być Terim, ale czy aby nie jest wypalony, miał ostatnio sukcesy?

Lechu

Ostatnio nie trenuje nikogo z tego co mi sie wydaje. Za to Zeman chyba trenuje Foggie????????? Bez powodzenia ;>