• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - GENOA 1:0

Started by Chiesa, 01/02/11, 18:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

haze-warta

Jeny zaraz mnie szlak trafi. Czy ma ktoś NORMALNA DZIALAJACE transmisje ? ...:)

Holy

Dean

Ja oglądałem jakąś beznadziejną transmisję, kiepskiej jakości, która co chwilę się zacinała na parę sekund. Poza tym miałem poślizg i przerwali transmisję w 40 minucie  :D
Też dołączam się do prośby o podanie linka do meczu.

kulwik

Mieszkam w Opolskim net 2mega wysyłki 512 i nie umiem znaleźć nic. Mam jedną prośbę zacznijcie grać w będą transmisje.

A te forum nie ma jakieś transmisji. Przydało by się aby można oglądać mecze violi przez te forum. Nawet jakby to kosztowało oczywiście nie za dużo. Mała cena dużo chętnych.

Chiesa

SimoneKG - Solo per la maglia" in Fiesole si legge " 25 milioni per il Colosseo, ma a noi giocatori chi ce li compra? Giulio Cesare?", mentre in Ferrovia campeggia uno striscione con scritto " Scarpe, Colosse e Ballarò, 5 minuti per la Fiorentina no?", con evidente riferimento al distacco di Diego Della Valle dalle vicende gigliate.

Da segnalare anche in Fiesole lo striscione per Mondonico, " Forza Mondo, tutta Firenze lotta con te".

Czyli:  "Tylko za koszulkę". 25 mln za Kolosseum, a nam zawodników kto kupi? Juliusz Cezar?
Buty, Kolosseum i Ballarò (nazwa programu tv), a 5 minut dla Fiorentiny to nie?.

Trzymaj się Mondo, cała Florencja walczy z Tobą.
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Ama

Quote from: kulwik on 02/02/11, 21:45
A te forum nie ma jakieś transmisji. Przydało by się aby można oglądać mecze violi przez te forum. Nawet jakby to kosztowało oczywiście nie za dużo. Mała cena dużo chętnych.
Prawie za każdym meczem wrzucane są linki do transmisji. Technicznie nie jest możliwe aby forum prowadziło relację video z meczu. Proponuje wpłacić 1zł via ukash na ***, nie wiem tylko jak z bitrate ;)

kulwik

nightsword

Aż sie odechcewa patrzeć jak Micha zmienia jednego z nielicznych walczaków w tym meczu a zostawia "rudego".....