• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - GENOA 1:0

Started by Chiesa, 01/02/11, 18:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dean

Donadel biega po tym boisku chyba tylko dla towarzystwa...

Pit.G

I teraz obrona czestochowy haha Natali za Santane..

Pit.G

Mihajlovic wynos sie z Franchi wracaj do Catani ta moze sie przydasz...

nightsword

Moje pierwsze 7 pkt w Viola typer choć chętnie bym oddał by  te 6 za 4:0 dla Violi.
Boruc jak najbardziej dziś na + i Behrami również nawet gdy jego kondycja nie jest na 90 min.
P.S. "Rudego" to bym dał komukolwiek nawet za darmo....

ACFdziubek

Bravo, ważne 3 pkt! Mimo wszystko lepiej to wyglądało. Było więcej zaangażowania. Montolivo w końcu się wziął w drugiej połowie i grał tak, że widać było, że mu zależy.
Grande SANTANA!!

Pontius

Santana, Behrami, Comotto, Camporese i MM. Ich można wyróżnić. Donadel kompletne dno. Chociaż w sumie łatwiej wymienić tych którzy niczym się nie wyróżnili lub grali kompletne dno... Montolivo w 2 połowie zagrał całkim nieźle no i Boruc w 1 połowie uratował nam dupsko w 2-3 akcjach.

Lechu

Zgodze sie z toba Pontek ale bez MM. Dla mnie nic wielkiego kolejny raz nie pokazał. Donadel byl non stop kwitowany przez komentatora na becie za niedokaldne zagrania. Cud w sumie ze kartki czerwonej nie wylapal.

SimoneKG

Myśle ze to jednak nie jest w pełni wina trenera, porównajcie sobie poprzedni mecz z tym: tam nikomu sie nie chciało grać, no to w plecy, tutaj było widać chęć gry, no i chyba pierwszy raz prawa strona tyle grali :D Bo co ma taki trener zrobic jak zawodnikom po prostu nie chce sie grać na boisku? A teraz do trenera: zmianę Behramiego rozumiem, natomiast pozostałe? Jak oni rozegrali ta końcówkę, w ostatnich 3 minutach mogło być spokojnie 2-0, po co uspokajac grę skoro Genua żadnej obrony praktycznie nie miała (pomijam te podania które tez najmadrzejsze nie były). Jednak sadze, ze jak sie wezmą do roboty to i z Mediolanem wygrają, Misza nie jest zły, tylko zawodnikom musi sie chcieć. Na plus dzisiaj Montolivo, pewnie dlatego ze jest twarzą miesiąca w kalendarzu.
Żeby było śmieszniej podobna sytuacje mam w Kotwicy w kosza: jak sie nie chce do dostają baty, a przez trenera przegrywają końcówki.