• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - INTER 1:2

Started by Chiesa, 14/02/11, 17:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Jankes

Niestety ale druga połowa bez szału w naszym wykonaniu... ::)
Step by step.

Dean

słabiutko, nie zasłużyliśmy nawet na remis :( Boruc pokazywał, żeby grać szybciej, ale prawie nikomu się nawet nie chciało wyjść do przodu... beznadziejnie dziś zagrali Camporese i Montolivo, a dosyć poprawnie Donadel ::)

Florek

Mecz w naszym wykonaniu był dobry, ale przegraliśmy ten mecz przez indywidualne błędy Camporese i Pasquala. Camporese chyba nie wytrzymał presji bo widać było, że grał bardzo bojaźliwie. Pasqual kolejny raz rozczarował, ratuje go tylko bramka z dośrodkowania. Na duży plus Montolivo, według mnie zagrał bardzo poprawnie.

Pit.G

W pierwszej polowie byl przeblysk dobrej gry ale w drugiej wrucila znowu kupa ktora czesto gramy...Psychika naszych kopaczy jest bardzo slaba niestety.

Krzysiek74

Na C+ powiedzieli że Viola nie ma motywacji do walki bo nie spadnie i nie awansuje do pucharów i to chyba jest racjonalne tłumaczenie tego co widzieliśmy po utracie 2 golaniestety.Miha i żaden trener tego nie odwróci FV!
Forza Viola per sempre!

Chiesa

Zgadzam się z ostatnimi komentami, jest mi smutno :-[.
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Pontius

Dean my oglądaliśmy ten sam mecz ? Jakim cudem dla ciebie Montolivo zagrał beznadziejnie  ???

Dean

Tzn. ja oglądałem tylko 2 połowę i w niej nie pokazał nic szczególnego, sporo strat, niecelne podania, itp.