• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - SAMPDORIA 0:0

Started by Chiesa, 17/02/11, 19:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Adam

coś cienko jak tak dalej pójdzie to będzie remis  :-[

Pit.G

Od poczatku meczu graja cienko wiec nie ma sie co dziwic :P

Pit.G

Mihajlovic powie po meczu ze dobrze zagralismy ale zabraklo szczescia :mad:

Adam

no niesty  :(

doliczone 4 może teraz sie uda  :-X

camillo88kg

Optycznie przewaga była po naszej stronie, ale nic z tego nie wynikało. Mało strzałów,mało setek. Musimy zacząć stwarzać sobie sytuacje bo taka gra piłką na własnej połowie jak to było sporymi momentami w pierwszych 45 minutach to niepoważne.
Określiłbym tak, że w tym sezonie graliśmy już dużo gorzej niż w tym meczu, choć i w tym wciąż zbyt słabo.

Pit.G

Juz nie ogladam wiecej tych patalachow bo szkoda sie denerwowac...mecz oddany bez walki tyle w temacie..

Krzysiek74

Ja oglądając dzisiejszy mecz miałem wrażenie jakby to był sparing a nie mecz o punkty ligowe :(
Forza Viola per sempre!

Florek

Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd. Jestem zdegustowany naszą postawą w tym meczu. Skoro nie potrafimy pokonać na Franchi tak żałosnej drużyny jak Sampdoria to piłkarze niech lepiej zostaną w domu. Zagraliśmy jak amatorzy, na koniec meczu piłkarze byli zagubieni jak dzieci we mgle. A Miha zamiast zaryzykować i wpuścić Babacara za Donadela to czeka na cud. Żal mi tych kibiców co przyszli na ten mecz i wyrzucili pieniądze w błoto bo nawet w Serie C2 jest wyższy poziom. Pasqual i Silver niech się w końcu nauczą dośrodkować bo nie da się patrzeć na ich grę w ofensywie, zero pomyślunku tylko wrzuta do napastnika i tak w nieskończoność. Czekam na wypowiedzi pomeczowe i ciekawe co powie nasz wspaniały taktyk Mihajlovic? Mam nadzieję, że Della Valle w końcu straci do niego cierpliwość i wywali go na zbity pysk. :mad: