• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - SAMPDORIA 0:0

Started by Chiesa, 17/02/11, 19:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

Szkoda słów, schematyczna gra na chodzonego. Będą komentarze po meczu, że 3 mecz w tygodniu i się zmęczyli :mad:. Sampa do ogrania, ale cóż. My z taką grą dostaniemy w dupę od kogucików za tydzień.
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Chiesa

i czemu nasz szanowny trener nie zrobił 3 zmiany - Babę bym wrzucił za Mutu, ale nie lepiej grać tak bo wszystko było cacy.

Baggio210

Ja też tracę cierpliwość i oczekuje gry i punktów, a nie głupiego tłumaczenia Mihy!!!! Już wielokrotnie udawadniałem, że Miha nie jest odpowiednim trenerem dla takiego markowego klubu jak Viola. Mamy dobrych zawodników, a na pewno nie gorszych jak Lazio, Udine, Palermo, a i Lecce potrafiło puknąć Juve!!!!!!  Wzmacniamy skład np. Boruc, Behrami, d'Agostino- a jak gramy, ile mamy punktów to każdy widzi!!!!!
Obawiam się, że jeśli Brothers nie zrobią jak najszybciej porządku z Mihą, to nie zatrzymamy Montolivo, Gilardino, Vargasa......i będzie po Wielkiej Violii!!!!! A  co gorsza zawodnicy sportowo się uwsteczniają!!!!!
Tak mi się porównało, że w gadce Miha robi wrażenie Wielkiego Motywatora, a takiego my też mieliśmy w Polsce, (który  miał swój apartament i lubił  whisky w Novotelu lub Sobieskim). A jak skończył.....

Chiesa

VIOLANEWS.COM
BORUC 6
DE SILVESTRI 5,5
GAMBERINI 6
NATALI 6
PASQUAL 6
DONADEL 6
MONTOLIVO 6
VARGAS 6
MARCHIONNI 5
LJAJIC 5,5
GILARDINO 5
MUTU 5
MIHAJLOVIC 5

FIORENTINANEWS.IT
Boruc 6
De Silvestri 5
Pasqual 6
Gamberini 6
Natali 6
Behrami 7
Donadel 6
Montolivo 6
Marchionni 5
Ljajic 5,5
Mutu 5
Gilardino 5,5

FIORENTINA.IT
BORUC 6,5
DE SILVESTRI 5,5
GAMBERINI 6
NATALI 6
PASQUAL 6+
MONTOLIVO 6
VARGAS 6
DONADEL 6
BEHRAMI 6,5
MARCHIONNI 5
LJAJIC 5,5
GILARDINO 5
MUTU 5
MIHAJLOVIC 5

FIRENZEVIOLA.IT
BORUC 6
DE SILVESTRI 5,5
GAMBERINI 6
NATALI 6
PASQUAL 5,5
DONADEL 6
MONTOLIVO 6
VARGAS bez oceny
BEHRAMI 7
MARCHIONNI 5,5
LJAJIC 5,5
MUTU 5,5
GILARDINO 5
MIHAJLOVIC 5,5

ACFFIORENTINA.IT
BORUC 6,5
DE SILVESTRI 5,5
GAMBERINI 6
NATALI 6
PASQUAL 6
DONADEL 5,5
MONTOLIVO 6
VARGAS bez oceny
BEHRAMI 7
MARCHIONNI 4,5
LJAJIC 5,5
MUTU 5
GILARDINO 5,5
MIHAJLOVIC 5

Adam

boże płakać mi sie chce  :'(

Pit.G

Jeszcze tylko 12 meczy! Kibice znow wygwizdywali nasze pseudo gwiazdki wiem juz czemu silver nie wychodzil w pierwszej 11 bo jest bez formy jak wszyscy nasi kopacze dlaczego niegra Dagostino?Donadel pokazuje znowu ze jest cienki a i tak gra w wyjsciowym skladzie ile mozna to znosic Powoli mam juz dosc grubego Corvinio bo on staje w obronie Mihajlovica.TE  40 pkt niech wloza sobie gleboko w 4 litery wiem ze Della Valle nie jest glupi i widzi co sie dzieje i pozbedzie sie Mihajlovica po sezonie na dodatek cienkim sezonie gdzie zalozenia byly inne a zmienily sie w obrone przed spadkiem z serie a....

Baggio210

Masz w 100% racje!!! To zastanawiające, że ciągle gra Rudy, a wypoczęty jest D'Ago! Tak też było z Zanettim, który odszedł, bo pewnie nie chciał siedzieć ciągle na ławie. Takich "kwiatków" jest więcej!!!! A że piłkarze praktycznie cały sezon bez formy to ktoś ich na co dzień trenuje, bo że grać umieli to pamiętamy!!!!  I jeszcze przypomnę po raz kolejny o podejrzanej pladze kontuzji. To zapewne nie przypadek!!!!!
Masz po dwakroć rację, iż Gruby kryje Mihę!!!! Jakoś ostanio Panteleo cos pudłuje, przykład Felippe, Bolatti.... A inni trafiają dziesiątki Pastore, Cavanni....Coś jest na rzeczy

Chiesa