• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - SAMPDORIA 0:0

Started by Chiesa, 17/02/11, 19:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Riggarton

A Rudzielec jeszcze większej gaży rząda -.-
Chyba kogoś w tym klubie delikatnie pipieściło.
Miha powinien wylecieć z Fiorentiny razem z Donadelem na plecach. Innych piłkarzy jeszcze mogę tolerować, ale Donadel to po prostu dno.

Chiesa

Riggarton nic dodać nic ująć a Włosi zawsze mu dają 6 ew. 6,5 lub 7 bo walczy. Gdzie oni widzą tą walkę, ja widzę bezsensowne bieganie i faulowanie bo brak techniki. No a klub nie chce mu dać więcej i słusznie.
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Riggarton

Jak dla mnie to powinni w ogóle nie przedłużać z nim kontraktu i środki z tego przekazać na przekonanie Montolivo i Santany do pozostania w klubie. Zamiast niego Agyei - nawet jeśli niedoświadczony to na bank gorzej od Donadela grać nie będzie.

Pontius

Ale panowie czemu wy zawsze czepiacie się Donadela ? Akurat jemu woli walki i gry w ostatnich dwóch meczach zarzucić nie można...

Riggarton

Pontius, czepiam się go, ponieważ jeśli już pokazuje jakąś wolę walki to przeważnie objawia się ona w faulach lub niecelnych "wirtuozerskich" podaniach.

Pontius

Ale chyba zapominacie że on na boisku jest od czarnej roboty... takich zawodników najmniej się docenia. Też za nim nie przepadam, ale nie trawie ciągłej nagonki na niego... Cała drużyna gra źle albo przeciętnie, ale najczęściej obok drużyny jako "całości" krytykowany jest tylko on... A akurat za dwa ostatnie mecze moim zdaniem taka krytyka się nie należy.

Wagu

slusznie Poncjusz, nie wiem w czym Donadel byl gorszy od reszty druzyny (oprocz Behramiego ktory mi sie podobal), a swoja droga np. Rai ocenil Mutu jako najslabszego zawodnika, a nie Rudego

Baggio210

Pontius, masz trochę racji. To nie on siebie wstawia do składu, więc trudno mieć do niego pretensje. Nie sądzę, żeby inni się obijali, po prostu tak są przygotowani przez Mihę. Oglądnąłem akurat skrót z meczu i nie zauważyłem, jak mawia Miha, super gry naszych boys.  Co więcej, nie zauważyłem jednej składnej akcji w skrócie prezentowanym przez Rai. .... Znam innego polskiego trenera, który też miał świetne samopoczucie, mawiając, że co prawda mecz żeśmy przegrali, ale do przerwy mieliśmy prowadzenie!!!!! :)