• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - SAMPDORIA 0:0

Started by Chiesa, 17/02/11, 19:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Riggarton

Quote from: Pontius
Ale chyba zapominacie że on na boisku jest od czarnej roboty... takich zawodników najmniej się docenia.
Być może również jestem w tej grupie ludzi... jeśli tak to 'shame on me'. Mimo to i tak uważam, że zbyt często popełnia bezsensowne faule lub podaje do przeciwnika/nikogo.

najczęściej obok drużyny jako "całości" krytykowany jest tylko on...
Nie no, jak gra Cerci to częściej krytykujemy jego :D

A akurat za dwa ostatnie mecze moim zdaniem taka krytyka się nie należy.
A moim zdaniem należy się, nic na to nie poradzę.

Baggio210

Ranieri zrezygnował!!!! Postąpił honorowo i podziękował po meczu swoim boys za wspólna pracę. Jedną z opcji jest Vinzenzo Montella, jako tymczasowy,a potem miałby przyjść Ancelotti.
Co sądzicie o Claudio we Florencji? Wiele lat temu zrobił tu dobra robotę!!! :) :) .

fiorentino78

Siema. Mam pytranię dla Was. Lubicie Gattuso? Donadel jest jak niego, może troche więcej jest techniczny (troszeczke :) ) Ale na koncu robi brudny gra. On blokuje gre innych drużyn. Myśle że dziś mogliśmy wygrac tylko nie grał D'agostino. Miha zmienił Monto za Vargas i nie ma gry. Vargas zagrał dobrzem miał duzo chętnie ale po wejscie Montolivo wszystko był kiepsko. Nie ma pomisłów. Donadel nie ma stopy i Behrami nie jest "direktor". Na reszty kiepsko De Silvestri, Marchionni i Gila. Kurde miała 3 okazje dziś i nic cie stało. Nie dobrze za snajpera. FV i pozdrawiam wszystkich
- Si lavora e si fatica per la viola e per la f..a!
- Firenze e' la mia capitale e la Fiorentina la mia nazionale!
- Chi non tifa per la viola c'ha la mamma bu.....a!

Baggio210

Zgadzam się, trafna diagnoza!!!!Ale to już jest rola trenera, albo ma nosa, czyta grę, dobrze dyryguje, dokonuje trafnych zmian i wtedy jest 12 zawodnikiem. Albo hamulcowym!!!! Wnioski są oczywiste!!! :)

Adam

Baggio210 ja myślę że Claudio Ranieri mógłby być u nas oczywiście. To świetny trener i z nim może coś pogramy  :)

ja jestem za zwolnieniem Mihy i Przyjęciem byłego (podkreślam byłego ) trenera Romy Claudio ranieriego ! 8)

AMEN !!!!
:)

Ama

Claudio Ranieri? ??? Stanowcze nie! Nam potrzebny trener, który ma jaja by odesłać np Montolivo do drużyny młodzieżowej dla przykładu

Adam

Amadiss nie wiem o co ci chodzi ? ::)

Fiorek

W takim razie może Dan Petrescu. On jaja ma na pewno, podobnie jak Klinsmann. Jeśli już szukacie trenerów, którzy znają Florencję, to zamiast Ranieriego proponuję Fatiha Terima! Ewentualnie, jeśli powróciłby na ławkę trenerską - Volker Finke (z pozdrowieniami dla Chiesy) :)
---
www.mariuszsadurski.pl - blog PR i marketing w turystyce
www.acffiorentina.eu