• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - SAMPDORIA 0:0

Started by Chiesa, 17/02/11, 19:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Adam

hehe nie wieze  ??? Montella nowym trenerem Romy.
Ciekawe jak se poradzi. Nie żebym zapeszał ale po skończeniu kariery był tylko trenerem rzymskich trampkarzy czyli gimnazjalistów.  :D
Kiedyś niezły napadzior ale on wogule nie ma doświadczenia trenerskiego :-\

Krzysiek74

Quote from: Adam on 21/02/11, 14:54
hehe nie wieze  ??? Montella nowym trenerem Romy.
Ciekawe jak se poradzi. Nie żebym zapeszał ale po skończeniu kariery był tylko trenerem rzymskich trampkarzy czyli gimnazjalistów.  :D
Kiedyś niezły napadzior ale on wogule nie ma doświadczenia trenerskiego :-\

Sinisa też nie miał doświadczenia a zobacz jaki teraz świetny trener :D
Forza Viola per sempre!

Adam

:D :D :D :D no faktycznie świetny trener  ale Roma z Montellą spadnie do Serie B :D  ;D ;D ;D ;D

Pamiętaj że Miha trenował jeszcze Catanie  :D :D ;D

Krzysiek74

W Catanii wykonywał raczej lepszą pracę niz u nas niestety
Forza Viola per sempre!

Adam

no niestety
a może na trenera lepszy będzie Simone Inzahgi  ;D :D :D :D :D hehe :D :D :D :D :D :D

Baggio210

Miha był tez trenerem Bolonii (od 3 listopada 2008 do 14 kwietnia 2009) był szkoleniowcem Bologny., ale szybko się połapali cóż z niego za trener i pogonili, co pozwoliło im się utrzymać w Serie A.  :) :)
A tak wogóle czepiam się Mihy z prostej przyczyny- mam juz dość tej Naszej nędzy i w jego osobie upatruje głównego winowajcę!!!!  Czasem trzeba nawet dla zasady zmienić trenera, żeby zaskoczyło....(np. Leonardo).
P.S. Jak wczoraj pisałem, tak sie stało - Montella zaklepany w Romie!!!!

Pit.G

Pamietajcie ze pilkarze sa tez winni takiej postawy nie tylko Mihajlovic! te problemy zaczely sie jak odpadlismy nieslusznie z Ligi Mistrzow z Bayernem za Prandela zaczeli grac kupe Montolivo i tak lepiej gra niz w tamtym czasie ogolnie to mi sie wydaje ze kazdy z naszych kopaczy chce wymusic wiecej pieniedzy od Klubu bo pokazuja to swoja beznadziejna gra.Montolivo i tak ucieknie po sezonie dlatego nie przedluza kontraktu i wymysla bzdety typu jak Zarzad sprowadzi wielkie nazwiska to zostane...