• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - SAMPDORIA 0:0

Started by Chiesa, 17/02/11, 19:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Holy

Trzeba walczyć. Do 6 Juve i do europejskich pucharów tylko 9 punktów. Sto lat Artur! :)

Adam

Nie mam pojęcia dlaczego Natali gra dziś w pierwszym ? ::)

Mimo że Camporese ostatnio trafił do nie swojej bramki ja nadal bym na niego postawiał.

Sto lat Artur, bardzo długiej gry dla nas i jak najwięcej szystych kont  życzę  ;)

Baggio210

Artur trzymaj się!!!!! Sto lat!!!!! Na zawsze w Violii i powrotu do kadry!!!! No i dzis 3 punktów!!!! ;D ;D ;D

7eventy

wszystkiego najlepszego Artur! samych udanych meczów!  ;) samych sukcesów w życiu sportowym i osobistym!

a co do meczu, myślę, że Camporese powinien dostać szansę na poprawę, jemu na pewno by to pomogło, a tak to - samobój = ławka. Nie powinno tak być. Cóż..

Liczę na dobry mecz i marzy mi się wygrana ze Sampą.  :-\

camillo88kg

Camporese powinien zagrać. My na prawdę nie mamy bogactwa w obronie, więc jedna bramka samobójcza nie może być powodem posadzenia na ławce. Szczególnie dla tak młodego chłopaka może to być niezbyt dobre.

czekam z niecierpliwością kiedy my znów bedziemy mogli zagrać Vargasem i Jove...

Florek

Jeśli znajdziecie jakąś dobrą transmisje meczu to podajcie link. :)

Pit.G

Camporese powinien zaczac w 1 skladzie samoboj nie byl z jego winy Eto dosrodkowal wprost na jego noge..Natali to jest drewno przez niego tracimy sporo goli..

Wagu

mysle, ze nawet jesli Camporese usiadze na lawce to nie z powodu samoboja