• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

BARI - FIORENTINA 1:1

Started by Chiesa, 25/02/11, 15:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jankes

Z kim mamy wygrywać jak nie, z ostatnim w tabeli, Bari?
Żenada... :(
Step by step.

BalonACF

Ranieri przychodz do nas....on potrafi zrobic cos z niczego czyli nadawałby sie do nas idealnie.

Lechu

Wywalic Misze lub wywalic kilku pilkarzy do primavery. Jakies radykalne ruchy, bo poza golem to nic w tym meczu nie wygladalo lepiej niz przecietnie, a dodatkowe zgrupowania w hotelu to sobie mozna o kant dupy wsadzic. Zagralismy jak zawsze i jeden mecz z Palermo wiosny jak widac nie czyni. Wstyd i tyle. Z taka gra co najwyzej 10 miejece w porywach.

Pit.G

Ranieri sam odszedl z Romy a Mihajlovic nie chce odejsc mimo iz wie ze nic juz nie zdziala z tymi pikarzykami,szkoda tylko ze Della Valle nic z tym nie robi..

Chiesa

Zagraliśmy jak pizd... Miha to już koniec, zabierz swoich przyjaciół z lacjo i nie wracaj. Bari pierwszy gol u siebie w tym roku :mad: sami się prosiliśmy... a takie wyniki fajne padły pod nas. Do dupy sezon...
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Baggio210

Oczywiście, że to porażka i tragedia.....A przy tym fatalna gra po raz kolejny....Sami widzicie, że zespoły z gorszymi graczami (Bologna, Lecce, Udine) wygrywają z mocnymi drużynami typu: Roma, Juve, Interem etc. Już mi się pisać nie chce na temat Mihy....Już w tygodniu, czytałem i  sie cieszyłem, że go ADV wywali, a tu znowu Miha się wywinął... Może teraz Diego będzie odważniejszy.....No i ten skład z Rudym, a D'Ago na ławce....Mam dość, niech trenuje ich nawet Buso, byle nie Miha!!!!! :'( :'(

Pit.G

Dokladnie Chiesa ile mozna ogladac takie slabe mecze w naszym wykonaniu wszyscy juz mamy dosc tego niby trenera i na SerieA.pl kazdy krytykuje Mihajlovica ze nie potrafi wydobyc potencjalu z naszej druzyny i tylko zaniza nasz poziom ja sie z tymi slowami zgadzam...

Chiesa

VIOLANEWS.COM
BORUC 5,5
COMOTTO 5,5
GAMBERINI 5,5
NATALI 5,5
PASQUAL 5,5
BEHRAMI 5,5
CAMPORESE bez oceny
DONADEL 5
MONTOLIVO 6
LJAJIC 5