• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

CHIEVO - FIORENTINA 0:1

Started by Chiesa, 11/03/11, 15:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

Chievo Verona: Sorrentino - Andreolli, Cesar, Jokic, Mantovani - Sardo, Marcolini, Rigoni, Pulzetti (55' Luciano-69' Uribe) - Pellissier, Thereau. Ławka: Squizzi, Mandelli, Luciano, Guana, Constant, Moscardelli, Uribe. Trener: Stefano Pioli

Fiorentina: Boruc - De Silvestri (92' Comotto), Natali, Gamberini, Pasqual - Behrami, Montolivo, Vargas (75' Marchionni) - Santana, Mutu, Gilardino (87' Babacar). Ławka: Neto, Camporese, Comotto, Marchionni, D'Agostino, Cerci, Babacar. Trener: Sinisa Mihajlovic

Sędzia: De Marco (Chiavari)

Bramka: 48' Vargas

Żółte kartki: Mantovani, Moscardelli, Pellissier, Andreolli, Cesar - Gilardino

Widzówi: 15.000
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Wagu

jak zagra Natali, a Camporese siadzie na lawce to co bedzie jak wroci Trup? mlody wroci do Primaverki? i to ma byc to stawianie na mlodych?

Krzysiek74

Też Wagu mnie to wkurza gdyż jestem zwolennikiem stawiania (rzecz jasna stopniowo) na młodych.Zwłaszcza jak się ogląda popisy starszych wypalonych już chyba graczy.Więcej Baby czy Camporese w pierwszych składzie bym chciał.
Forza Viola per sempre!

Florek

Ja absolutnie nie wierzę, że młodzi dostaną szansę gry. Popatrzcie, że w momencie gdy Donadel jest zawieszony to kolejny defensywny pomocnik, czyli Agyei nie został nawet powołany na mecz. Z takim podejściem nie dziwię się, że poziom Serie A drastycznie spada z roku na rok.

Pit.G

Serie A powoli sie konczy szkoda ze Niemcy sie nie boja ryzykowac z mlodymi Borussia doskonale sobie radzi a gra mlodymi zawodnikami my tego nie robimy a szkoda bo Carraro,Babacar czy Camporese powinni grac przynajmniej po 45 minut w kazdym meczu.

Chiesa

Chiesa

camillo88kg

macie linka może jakiegoś dobrego ?