• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - ROMA 2:2

Started by Chiesa, 18/03/11, 18:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Dean

Saviola77 zapomniałeś umieścić Mutu w kadrze 8)
Jak ja nie lubie tak opisywanych pozycji :mad: Przecież, jeśli napisałbyś DP, czy OL, OŚ to też każdy wiedziałby o co chodzi  ;)

Lechu

Heh za duzo FM'a :P. A jezeli chodzi o obsade srodka to mysle ze tylko Enoha i Gago sie da wyciagnac do 10 mln bo i Matuidi i Sissoko z racji ogromnego zaintersowania beda kosztowac 12-15 mln minimum. Tak samo watpliwy jest pomysl z Honda, ktorego chca duzo lepsze kluby to raz, dwa jak taki gracz ma byc rezerwowym? Jezeli on odjedzie to tam gdzie bedzie mial pewne miesjce w skaldzie. Mi tam 4 3 3 ustawienie sie podoba, chociaz wole gre trojkatem w srodku niz w linii. Najciekawiej gralismy wlasnie w takiej formacji. Nie mialbym skrupułów przed pozbyciem sie skrzydlowych w tym nawet Vargasa, chociaz byc moze uda mu sie przystosowac do gry w srodku.

Lechu

Wlasnie czytam ze Gago chce Everton, Liverpool i Tottenham and a takze dwa blizej nie okreslone kluby hiszpanskie. Cena 11 mln. Mamy jakies szanse?

Ama

Quote from: Chiesa on 22/03/11, 00:01
Wczoraj to umknęło chyba mi, ale ADV potwierdził Mihę na nowy sezon. Dzisiaj wielu fachowców wypowiadało się, że Miha to fachowiec a jeden powiedział nawet, że najlepszy w Serie A.
Duże uznanie, że w końcu udało mu się ruszyć ten beton! Przede wszystkim zmianę widzę w grze Naszego kapitana, zupełnie inny człowiek niż pod koniec ostatniego sezonu. Drużyna nabiera pewności siebie, bramki tracimy głównie przez błędy indywidualne, nie taktyczne; gra zaczyna wyglądać.

Quote from: Chiesa on 22/03/11, 00:03

Nasze gorące vargi zawaliły drugiego gola.
Gramy oszukanym 4-3-3 więc Vargas nie powinien absolutnie bronić. Tam powinien być Pasqual a w środku ktoś z pomocy dodatkowo.
Quote from: Lechu on 22/03/11, 08:31
Mi tam 4 3 3 ustawienie sie podoba, chociaz wole gre trojkatem w srodku niz w linii. Najciekawiej gralismy wlasnie w takiej formacji. Nie mialbym skrupułów przed pozbyciem sie skrzydlowych w tym nawet Vargasa, chociaz byc moze uda mu sie przystosowac do gry w srodku.
Za dużo żeś się Farsy naoglądał :D 4-3-3 jak na Nasze warunki jest idealne. Zobacz jak wyśmienicie gra środek pomocy, Behrami to po prostu poezja :) Tylko Donadela moglibyśmy zastąpić kimś bardziej zorientowanym piłkarsko. Co będzie jak wróci Jove nie wiem... Na razie nie wiadomo co będzie prezentował po takiej długiej pauzie.

Pit.G

Mysle ze Jove bedzie dostepny od nowego sezonu,po takiej kontuzji lepiej zeby nie gral w tym sezonie bo jeszcze mu sie znow cos stanie a wole go od nastepnego sezonu jak juz Mutu odejdzie narazie ADIK daje czadu :)