• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

INTER - ACF FIORENTINA 3:1

Started by Chiesa, 05/05/11, 21:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

Inter: 1 Julio Cesar - 13 Maicon, 15 Ranocchia, 23 Materazzi (76' Lucio), 26 Chivu (72' Obi) - 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 14 Kharja - 29 Coutinho - 7 Pazzini, 9 Eto'o (58' Pandev). Ławka: 12 Castellazzi, 6 Lucio, 20 Obi, 22 Milito, 25 Samuel, 27 Pandev, 37 Faraoni. Trener: Leonardo.

Fiorentina: 84 Boruc - 29 De Silvestri, 5 Gamberini, 14 Natali, 23 Pasqual (80' Comotto) - 85 Behrami, 21 D'Agostino (56' Mutu), 18 Montolivo - 24 Cerci (70' Santana), 11 Gilardino, 6 Vargas. Ławka: 1 Frey, 2 Kroldrup, 7 Santana, 10 Mutu, 22 Ljajic, 25 Comotto, 32 Marchionni. Trener: Sinisa Mihajlovic.

Sędzia: Luca Banti (Livorno)

Bramki: 25' Pazzini, 28' Cambiasso, 77' Coutinho - 74' Gilardino

Żółte kartki: De Silvestri

Widzów: 40.000
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Chiesa

Krzysiek74

Natali za Kroldrupa ? jakoś mi ten obrońca nie leży. Monto niech pokaże w końcu klasę bo w przyszłym sezonie może być po drugiej stronie  :(
Forza Viola per sempre!

Ama

Ja też na to zwróciłem uwagę, ciekawe jak to się ma do szybkiego Eto'o i Pazzy. Widać, że Inter nie oszczędza się, powinniśmy obejrzeć niezłe widowisko na San Siro :) Postaram się o relację live z meczu bezpośrednio na forum. Jakość mniej więcej znacie ;) Forza Viola!

Chiesa

Panowie i panie typ graficzny jest z 'Corriere dello Sport-Stadio', w newsie meczowym opieram się generalnie na Violanews (poprzez treningi) i z 'la Gazzetta dello Sport'.

Holy

dlaczego tak długo marnowaliśmy D'agostino? Kurde.... Taka gra z 10 kolejek wcześniej i mielibyśmy przynajmniej LE, może nawet kwalifikacje CL.

Baggio210

Dokładnie tak! Długo walczyliśmy o miejsce dla D'Ago w pierwszej jedenastce i wyszło kto jest fachowcem!!!! Wielki Misza długo  się opierał, ale stanął pod ścianą wobec kontuzji i kartek Rudego.  Teraz nie ma wyjścia, bo nikt by  mu nie wybaczył gdyby znów wpuścił  Rudego, a posadził Gaetano!!!!!

Wagu

nie przesadzajcie, sytuacja byla bardziej skomplikowana niz sie Wam wydaje, chociazby zdrowie Ago