• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

ACF FIORENTINA - BOLOGNA 1:1

Started by Chiesa, 12/05/11, 00:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pit.G

Sędzia nam pomaga bo normalnie Bologna by nas  rozjechała ???

Baggio210

Jeżeli to prawda to przykre.... :'( Ale widzę, że wracamy do tezy, że wszystko jest cacy, a zawala nam mecz, bez formy jest znów któryś z piłkarzy. Dziś zwalamy na ....  Dziś Czarnym Piotrusiem jest Mutu....
Jeśli to prawda, że gramy padlinę to przekornie byłbym za porażką....Może przyniosła by BURZE i oczyszczenie stajni (szatni).....
A dobrze wiesz jakie jest moje zdanie, KTO odpowiada za stan rzeczy....

Pit.G

Di Vaio nie wykorzystał karnego póżniej powinien byc 2 karny dla Bologny ale sędzia uznał inaczej i dał czerwo zawodnikowi Bologny za niby symulowanie ale Vargas ewidentnie faulował więc 3 pkt powinna zainkasować Bologna, gramy słabo wręcz tragicznie następny sezon będzie pewnie walka o utrzymanie jak nic...

Chiesa

Pit.G w I połowie Bolonia nie istniała powinno być z 4-0 dla nas, ale w II zagraliśmy beznadziejne. Sędzia na pomógł w tej połówce i remisujemy ze słabiutką Bolonią. Niech wypierdala 3/4 składu bo to jest żałość co oni odpierdalają.
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Pit.G

Irek 1 połowa zgodze się z tobą była niezła ale w 2 daliśmy się zamknać słabej Bolognie jeszcze Kordlup czerwo! szkoda słów też jestem za tym by wywalić tych co widać że im nie zależy na grze we Fiorentinie.

Baggio210

Ale plus w dzisiejszym meczu o pietruszkę dałbym za to, iż dostała szansę gry młodzież....I ją wykorzystała.... :D :D
Ciekawe co dzisiaj interesującego usłyszymy..... :D :D Jeżeli ON jest trenerem, że jest tani i to jest główny powód siedzenia na stołku, to gwarantuję, że jest wielu trenerów, którzy CHCIeLIBY pracować w tak markowym klubie jak nasz.....
A propos, ni ::) ::)e uważam Malesaniego za dobrego coacha, a tu przy NASZYM to Maestro!!!!!

Pit.G

Gila doznał jakiejś kontuzji czy co że opuścił boisko w 40 minucie meczu ??

Chiesa

Tak, kontuzja (prawa kostka lub prawe kolano). Baggio210 młodzież nie grała bo wczoraj grała z Katanią a Baba jest kontuzjowany niestety. Niech się ten sezon kończy bo już mam dość.
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO