• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - NAPOLI 0:3

Started by Chiesa, 14/02/12, 21:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Florek

Najsłabiej gra Montolivo. Mnie osobiście podoba się gra Olivery, nie wiem czemu go krytykujecie. W moim odczuciu gra na poziomie Behramiego. Bardzo dużo walczy, co prawda zaliczył głupią kartkę, ale gra ostro w przeciwieństwie do Montolivo. Liczę, że uda się Nam jeszcze zremisować. FV!

Krzysiek74

Napoli nas zaskoczyło w 3 min i teraz meczymy się okrutnie jednak kilka dobrych sytuacji na 1-1 było.Cassani,Natali(słupek) Jove.
Licze na walkę w 2 połowie i że DR coś ich ruszy w szatni.Gramy jeszcze 45 minut!FV!!
Forza Viola per sempre!

Pit.G

4 sytuacje to za mało gramy u siebie oczekuje więcej od naszych niby kopaczy.

Chiesa

Musimy spiąć poślady bo będzie mimo wszystko wstyd przegrać wcale nie z lepszym zespołem.
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Pit.G

Amauri gra słabo dużo strat, ciśnie na sempa zamiast podawać jak tak dalej będzie grał to niech się spina z Florencji.

Pit.G

Powinniśmy już wyżej przegrywać ale mamy szczęscie!

Riggarton

Gola nie ma, ale gra pozwala liczyć na gole w drugiej połowie. Amauri często samolubnie, ale walczy i ciągnie za sobą po dwóch-trzech obrońców nawet. Narazie z niego kolejny Silva, walczy ale nie strzela. Mi podobał się Vargas - aktywnie na skrzydle, szczególnie przez pierwsze pół godziny. Do tego chyba w końcu przypomniał sobie, że był kiedyś też obrońcą. Montolivo próbuje kombinować, ale zbyt często jego pomysły są zbyt kreatywne dla innych, szczególnie dla Amauriego. Olivera poprawił się przez ostatnie 10 minut.

HarmaACF