• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

LAZIO - FIORENTINA 1:0

Started by Chiesa, 22/02/12, 19:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

LAZIO: Marchetti - Scaloni, Biava, Diakité, Garrido (46' Zauri) - Ledesma, Mauri - Gonzalez, Hernanes, Lulic (29' Candreva) - Klose (77' Kozak). Ławka: Bizzarri, Sbraga, Zampa, Alfaro. Trener: Reja.

FIORENTINA: Boruc - De Silvestri, Natali, Nastasic, Pasqual - Romulo (46' Salifu), Montolivo, Behrami (78' Vargas), Lazzari - Ljajic (46' Cerci), Jovetic. Ławka: Neto, Felipe, Camporese, Marchionni. Trener: Rossi.

Sędzia: Brighi (Cesena)

Bramki: 36' Klose

Żółte kartki: Biava - Cerci

Widzów: 30.000
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Krzysiek74

Patrzę na ten skład zrobiony w wyniku  kartek i innych kontuzji  i płakać mi się chce.Nie mamy mocnych rezerw w obecnych czasach i na Olimpico nie spodziewam się przełamania.Felipe,Silver,Lazarii czy Pasqual w takim zestawieniu trudno o optymizm.
Forza Viola per sempre!

Landem

Ciekawy jestem Felipe. Będzie tragedia albo umiarkowany sukces.

Riggarton

Delio Rossi, why? Why Felipe? Why not Camporese?! ;(

Florek

Dokładnie to samo chcę napisać. Dawać Camporese do składu, a nie "dziada" Felipe, który w lipcu odejdzie.

Krzysiek74

Camporese to chyba w piątek z Primaverką będzie starał się pokonać Juve
Forza Viola per sempre!

Pit.G

Nasz skład opiera się na dwóch zawodnikach Behramim i Jovetiću a we dwóch się meczy nie wygrywa niestety!

Pontius

QuoteDelio Rossi, why? Why Felipe? Why not Camporese?! ;(

Mega ważny mecz z Juve no i Camporese ostatnio słabiutko się prezentował w primaverze...