• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - CESENA 2:0

Started by Chiesa, 29/02/12, 19:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

FIORENTINA: Boruc - Gamberini, Natali, Nastasic - Cassani, Salifu (46' Vargas), Montolivo, Lazzari, Pasqual - Jovetic (20' Cerci), Amauri. Ławka: Neto, Felipe, De Silvestri, Marchionni, Romulo. Trener: Delio Rossi

CESENA: Antonioli - Comotto, Moras, Rodriguez, Del Nero (53' Martinez) - Martinho (67' Rennella), Colucci, Rossi, Parolo (78' T. Arrigoni), Santana - Iaquinta. Ławka: Ravaglia, Ceccarelli, Benaloune, Malonga. Trener: Beretta.

Sędzia: Guida (Torre Annunziata)

Bramki: 61'sam. Moras, 74' Nastasic

Zółte kartki: Amauri, Lazzari - Moras, Comotto

Widzów: 26.834
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

BalonACF

Dlaczego DR nie postawi na normalnych skrzydłowych...np Cercii-Vargas? Albo Silver na obrone a Cassani na prawa pomoc ? tylko pcha tego Lazzara. Behrami powinien zagrac w srodku z Monto, Salifu ewent niech wejdzie za kogos pozniej. Teraz sa bardzo wazne mecze.

Chiesa

Balon bo go lubi, to jego pupilek i nic nie poradzimy... :-[ a Lazzar gra straszną kaszanę...

Pontius

Quotea Lazzar gra straszną kaszanę...

Na dobrą sprawę wszyscy grają kaszanę. Zresztą na podstawie tego składu to ja tu nie widzę 4-4-2 tylko 4-3-1-2 i Lazzari za napastnikami.

Florek

Nie interesuje mnie skład na ten mecz, nie obchodzi mnie styl interesuje mnie tylko ZWYCIĘSTWO! Walczyć, grać i zapierdalać! Jak nie wygramy mecz z Ceseną to dla Nas będzie to koniec świata.

Chiesa

Florek dokładnie: zapierdalać! nie ma zmiłuj :mad:

Pit.G

Teraz te 10 meczy będzie naprawde ciężkich gramy z nieobliczalnymi drużynami które potrafią grać w Piłke czego o nas nie mogę powiedzieć, z Ceseną jak nie wygramy to już jest po SerieA bo po takiej wtopie u siebie już się nie dzwigniemy!

HarmaACF

Lazzari juz zjebal  >:( ale akcja ładna