• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

PARMA - FIORENTINA 2:2

Started by Chiesa, 05/03/12, 01:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

Podzielone są głosy co do karnego; część pisze, że był a inni, że nie.
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Chiesa

Donadoni kandyduje do nagrody "Cartellino Viola", za postawę fair play w meczu z Fiorentiną. Chodzi o sytuację z czerwoną kartką dla Valona Behrami. Trener Parmy powiedział technicznemu, że faul zrobił Nastasic.

Chiesa

Bramki zdobyte (27). +6 gole z karnych

Bramki stracone (27). 4r-gole stracone z karnych

Baggio210

Enrico! Jakie podzielone? Toż to karny z kapelusza i nawet Fryzjer by se nie powstydził. Jesli za coś takiego dyktuje się karny to w meczu winno być z 10 karnych!!!!!

Landem

Dla mnie to coś z gatunku "mógł gwizdnąć, mógł i nie gwizdnąć".

Niemniej uważam, że sędzia był słaby i w pewnym momencie ostro się pogubił :)

W zasadzie uważam tak na chłodno, że remis to sprawiedliwy wynik (chociaż można było to wygrać, nie obraziłbym się :P ). Pierwsza połowa straszna w naszym wykonaniu. Dobry Boruc i Churchill. No i Nastasic jak snajper - fajnie, że strzela.

Lazzari po prostu tragiczny. Ciekawe co zaprezentuje w następnym meczu po fali krytyki...

Chiesa

Baggio i ja uważam, że karnego nie było bo jak piszesz wtedy powinno być z 10 karnych w meczu. Ten arbiter Landem to nr 1 w Italii; mnie śmiech ogarnia jak on jest numerem 1. Lazzari może się załamać bardziej. Ciekawe co będzie bo wrócą łyse pały - Kharja i Olivera, zobaczymy co DR wymyśli.