• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

GENOA - FIORENTINA 2:2

Started by Chiesa, 21/03/12, 20:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pontius

Ale wy oczekujecie nagle gry z dobrych czasów LM ? Ja uważam, że gramy naprawdę dobrze patrząc na to co się ostatnio oglądało. Sytuacje sobie stwarzamy tylko, że Natali przegrywa kluczowe główki.

Riggarton

Nie no Pit.G, może nie takie kupsko jak z Juve. Szczególnie w ataku jest lepiej. Po prostu to nie jest gra godna naszej Fiorki :( Nasz gol to ogromne szczęście, bo Vargas chciał chyba posłać międzyplanetarną, ale na szczęście Montolivo mu na drodze stanął.

ACFdziubek

Quote from: Riggarton on 25/03/12, 15:35
Co ten ku*wa ciec pie**olony Amauri teraz zrobił?!?!?!?!

Kolego zlituj się, mimo wszystko to jest nasz piłkarz, w twarz byś mu tego nie powiedział.

Quote from: Pit.G on 25/03/12, 15:52
Wruciłem własnie ze spacerku z córeczką widze po wypowiedziach że jest kupa jak zwykle meczy Fiory juz nie mam zamiaru oglądać w tym sezonie wystarczą mi wasze wypowiedzi żeby stwierdzić że nadal jest kupsko. :(

Widocznie jesteś kibicem sukcesu...

Riggarton

Quote from: ACFdziubek on 25/03/12, 16:00
Kolego zlituj się, mimo wszystko to jest nasz piłkarz, w twarz byś mu tego nie powiedział.

Masz rację. Reakcja chwili. Nerwy puszczają, kiedy widzę Fiorkę walczącą  o utrzymanie, a jednocześnie Amauriego marnującego taką szansę na prowadzenie. Mam nadzieję, że w drugiej połowie się dobudzą, bo coś tam szarpać próbują.

Pit.G

Acfdziubek swoje spostrzezenia zachowaj dla siebie,ja lubie ogladac walke a nie jakies pipy.

Pontius

No i w tym meczu starają się :)

Riggarton

Florek