• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - CHIEVO 1:2

Started by Chiesa, 28/03/12, 02:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Florek

Kamil- Dobrze, że jednak dotarłeś na lotnisko. Wyjazd ogólnie zajebisty, szkoda tylko porażki. Atmosfera świetna i szykujemy się już na następny wyjazd. FV!

Chiesa

Ta gra to była. jak przytomnie zauważono. żywa kupa. Plusami wyjazdu ekipa i słońce (30 stopni).
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Krzysiek74

Wynik fatalny i to jedyny minus naszego kolejnego wyjazdu VCP.Ogólnie widać fatalną atmosferę we Florencji wobec drużyny.Kibice mają dość tej padaki i coraz bardziej są źli na piłkarzy.Z powodu protestu na meczu w 1 połowie brak dopingu.Poza tym problemy przed meczem z wywieszeniem naszej flagi fan klubowej i po wielu dyskusjach z Włochami w końcu  w kolejnym miejscu(po dwóch już zmianach) pozwolono nam pozostawić w dobrze widocznym położeniu.Duża relacja za jakiś czas jak Tomek nabierze weny :) Ja niebawem wrzucę jakieś fotki ze spotkania z Arturem i reszta graczy.Forza Viola!!
Forza Viola per sempre!

Krzysiek74

Bramka Adema wg fachowców z C+ nr 3 kolejki
Forza Viola per sempre!

Krzysiek74

Quote from: wojo1989 on 03/04/12, 11:42
Zazdroszczę Wam! i czekam na relację! Samemu udało mi się jedynie stanąć pod stadionem na który nie chcieli mnie wpuścić podczas wizyty w Florencji! rzeczywiście szkoda tylko tego wyniku:/
wojo1989 zapisz się do VCP i zapraszamy na kolejny wyjazd:)
Forza Viola per sempre!