• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

MILAN - FIORENTINA 1:2

Started by Chiesa, 05/04/12, 00:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dean

Wg mnie najgorsi w pierwszej połowie to Natali, Nastasic i sędzia. Karny z dupy, Ibrahimovic powinien wylecieć - sędziowanie jak z polskiej drugiej ligi.

Pontius

Karny z dupy... nawet kibice Milanu to przyznają

Landem

De SIlvestri, Pasqual, Lazzari... też słabi.
Ljajic udaje że gra tzn. dużo biega i nic z tego nie wynika :)

Behrami jak zwykle na poziomie.

Quick

Dla mnie do zmiany przede wszystkim Ljalić, niech wejdzie Amauri może coś rozrusza

Ama

Zazdroszczę szukania jakiś pozytywów w grze... ja widzę tylko jedną ciemną masę która poprzez własną grawitację zmierza w otchłanie Serie B... Tylko cud Nas uratuje przed klęską, wstydem na całą Europę i zniknięciem z piłkarskiego świata...

Florek

Amadiss- Ja mam podobne odczucia co Ty. Mecz z Palermo zweryfikuje czy zasługujemy na Serie A. Jeśli ten test oblejemy to nie wierzę w Nasze utrzymanie.

Landem

Quote from: Amadiss on 07/04/12, 15:55
Zazdroszczę szukania jakiś pozytywów w grze... ja widzę tylko jedną ciemną masę która poprzez własną grawitację zmierza w otchłanie Serie B... Tylko cud Nas uratuje przed klęską, wstydem na całą Europę i zniknięciem z piłkarskiego świata...

Muszę przyznać, że nie widziałem tego odcinka Star Treka.

Utrzymamy się, trzeba myśleć pozytywnie :)
Tymczasem pękacie jak nasi kopacze po stracie bramki :D

Ama

Quote from: Landem on 07/04/12, 15:58
Quote from: Amadiss on 07/04/12, 15:55

Muszę przyznać, że nie widziałem tego odcinka Star Treka.

Utrzymamy się, trzeba myśleć pozytywnie :)
Tymczasem pękacie jak nasi kopacze po stracie bramki :D
Byłem pozytywny do czasu klęski z Jude... po tym meczu niestety optymizm odleciał... eh :-[