• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

Sparing: Fiorentina - Montebelluna 8:0

Started by Chiesa, 25/07/10, 20:24

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

Fiorentina I połowa: Frey - Comotto, Felipe, Gamberini, Pasqual - Donadel, Zanetti - Marchionni, Ljaijc, Vargas - Di Carmine. Trener: Mihajlovic.

Fiorentina II połowa: Boruc - Camporese, Natali, Felipe, Gulan - Di Tacchio, Donadel (61' Agyei) - Papa Waigo, Jovetic, Ljajic (61' Marchionni) - Di Seferovic.

Montebelluna: Cagnato - Scappin, Beltrame, Bressan, Artuso - Rostirolla, Tretto, Perosin, Riccardi - Calderola, Nobile. Ławka: Galvi, Garbuio, De Biasi, Capuano, Beghetto, Favaretto, Gemo. Trener: Masitto.

*trener Montebelluna to ex viola (autor 1 gola dla Florentia Viola).

Bramki: 4', 44' Di Carmine, 19', 31' Ljajic, 57', 90' Seferovic, 63'k. Jovetic, 81'sam. Capuano

Sędzia: D. Rasia (Bassano di Grappa)

- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Chiesa

Okazało się, że Cortina grająca w niższej lidze od kolejnych rywali Fiorentiny okazała się najcięższym rywalem.
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

HarmaACF

Narazie 3 sparingi zero straconych bramek 23 strzelone nie jest źle :d Za 5 dni sparing z Padovą i już tak łatwo nie będzie .

Insomnia

takie kluby to są pionki co my z nimi wygrywamy :).Zaczekamy na Serie A i zobaczymy czy Viola się zmobilizowała po ostatnim  nie zbyt udanym sezonie :/
Spiritus Sante
"Ja nie czytam scenariuszy,to one czytają mnie"

7eventy

Myślę, że ten sparing z Padovą da nam już jakiś obraz naszej ekipy, bo te kluby jakoś nie mają nawet możliwości zbliżyć się chociaż na odrobinę do naszego poziomu. Cieszą wyniki i gra, ale zobaczymy jak nam się będzie wiodło w Serie A. ;)