• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

Vargas depiluje nogi:)

Started by Chiesa, 28/07/10, 14:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ama

Chiesa

Paolo masz rację, ale... to jest takie nie męskie. Facet to jest facet ^-^
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Krzysiek74

Żenada jak napisała moja małzonka tfu  ;) choc lubie Vargasa
Forza Viola per sempre!

magdasz77

Moim zdaniem powinien to robić w łazience tak by paparazzi go nie mogli namierzyc.Bo psuje mu to wizerunek  :-X

Chiesa

:D :D :D, ja uważam by tego w ogóle nie robił, ale już jak chce to jak napisała Magda - w łazience ::)
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Paolo

Słuchajcie... on ma kontuzje mięśnia! Już wszystko jasne...  ^-^

Nogi się właśnie po to goli, aby przy wklepywaniu/wsmarowywaniu maści włoski nie przeszkadzały. Lepiej się wchłania maść, no i włosy nie przeszkadzają terapeucie, który może wykonać lepszy masaż.

;)
Viola Club Polonia

magdasz77

Quote from: Paolo on 01/08/10, 22:30
Słuchajcie... on ma kontuzje mięśnia! Już wszystko jasne...  ^-^

Nogi się właśnie po to goli, aby przy wklepywaniu/wsmarowywaniu maści włoski nie przeszkadzały. Lepiej się wchłania maść, no i włosy nie przeszkadzają terapeucie, który może wykonać lepszy masaż.

;)
Mozliwe ale jak widzisz my kibice widzimy to inaczej  :P.Dlatego Vargas chyba nie wykazał sie zbytnio inteligencja.

7eventy

Gdzie Ci włoski przeszkadzają w masażu ?  ??? Sam jestem piłkarzem i co nie co na ten temat wiem. I o tych maściach nawet nie wspominaj, bo raczej nie wiesz co piszesz :(. Artur Boruc naciągnął mięsień łydki czy uda (nie pamiętam) podczas meczu z Irlandią i podczas przerwy w meczu robiony był masaż z nakładem różnych maści na łydce Artura, poczytaj na ten temat, a dopiero później wypisuj takie rzeczy.  :-X :-[ Bo aż trudno się takie "cuda" czyta.  !!

A i jeszcze Ci coś napisze, popatrz na Cristiano Ronaldo, nigdy nie ma włosków na nogach, a żadnych kontuzji też nie ma. Miał kontuzję kolana, nic poza tym.