• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

PESCARA - FIORENTINA 1:5

Started by Chiesa, 17/05/13, 23:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Gigliati

1-0 do przerwy Siena prowadzi z tym, że Milan siedzi na nich cały czas.

ilfenomeno

A jak to dokładnie jest? Remis Milanowi nic nie daje?

szapcio

jak przegra i remis to my LM ja wygra to NIE :(
xD

occhiobello

Tu Siena. Za pierwszą połowę mają Della Roca gratis. Za taką drugą połowę mają obiecanego gratis Felipe.
Już się rozgrzewają ten z " grzywą " i " szalony ". Musielibyście zobaczyć mine Łysego ???

ilfenomeno

no jak wygrają to wiem że LM dla nas nie będzie.

Tommy

A ja bym bardzo chciał, żeby Stevan mimo wszystko został z nami. Dziś gra słabo, ale to wynik tego, że za bardzo chce. Zgoda, że Ljajic jest teraz we wspaniałej formie i może być jeszcze lepszy w przyszłości, ale jeszcze pół roku temu jak strzelił bramkę komuś to pamiętam wpisy typu "Jak już Adem strzela to jest naprawdę dobrze". Na ten moment oczywiście Adem>Stevan, ale Jovetic nie pokazuje wszystkich swoich umiejętności. Za bardzo chce błysnąć. Adem jak nie jest pewny dobrego zagrania do przodu to oddaje któremuś z pomocników piłkę i od nowa szuka gry, a JoJo chce na siłę zagrać coś fenomenalnego i mu nie wychodzi...

Dobrze, trzymamy kciuki za Sienę!

ilfenomeno

Wg. mnie to Emiliano,Stevan i Mati grają troche poniżej oczekiwań bo za bardzo chcą. Chociaż Emiliano jak i Mati grają ostatnio coraz lepiej

GrzegorzK

Jak zobaczyłem w składzie dziś Matiego, to myślałem, ze bedzie strzelał z czego się da a tym czasem gra bardzo mądrze. Ja go widze u nas w next sezonie i oby w LM :**