• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - LAZIO 0:1

Started by Chiesa, 28/02/14, 23:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tommy

Taki sam mecz jak z Interem - przeciwnik gra słabo, a my jeszcze gorzej.

Chiesa

Chucky nie na siłę, ale jak jest to się gwiżdże a nie jeszcze kara zawodnika żółtkiem.
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

ACFdziubek

Quote from: Chiesa on 02/03/14, 21:37
Wg mnie tam był karny na Ambro, zresztą nie tylko mnie...

nie no co Ty, nie ma tam mowy o karnym :D :D nawet Ambro uścisnął dłoń sędziemu za decyzje hehe
mają zapierdalać w drugiej połowie, a nie szukać karnych...

Chiesa

Tommy z tą różnicą, że lepiej graliśmy w 1 połowie z Interem.

Chiesa

Dziubek wrzuć se na translate :)
8′ Rigore solare negato alla Fiorentina per un intervento di Cana su Ambrosini. Il centrocampista viola viene ammonito per simulazione.

Chucky

nie ma napastników i tyle.... brak i jeszcze raz brak i tak jest od dłuższego czasu i jeszcze strasznie mnie razi że brak angażu w mecz

ACFdziubek

8 'Rzut karny słoneczna odmówił Fiorentina do interwencji w Kanie na Ambrosini.Fioletowy pomocnik jest zarezerwowany dla symulacji.

tak mi przetłumaczyło :D :D
nieobiektywnie napisane i tyle... rigore niente w tej sytuacji :)

Tommy

Karnego też bym nie gwizdnął, bez przesady. Biglia za wszelką cenę starał się uniknąc kontaktu z Ambro, najwyżej ledwie go dotknął. Słuszna żółta za symulacje, a Ambro powinien zdecydowanie więcej z tej akcji zrobić, a nie szukać karnego.

Przykro mi to mówić, ale jakoś nie widzę zbytnich szans na zwycięstwo dzisiaj, ani na 3 miejsce na koniec sezonu z taką grą, jaka prezentujemy. Wszystko jest ładnie dopóki nie dojdziemy do 25-20 metra, tam nie wiadomo co zrobić i jest granie wszerz i do tyłu, lub nieudolne dośrodkowania.