• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

JUVENTUS - FIORENTINA 1:0

Started by Chiesa, 08/03/14, 15:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Fiorek

---
www.mariuszsadurski.pl - blog PR i marketing w turystyce
www.acffiorentina.eu

GrzegorzK

Vecino szaleje ;) 2 bramka w 2 meczu a w dodatku czytam opinie, że bardzo dobrze gra ;) po sezonie w miejsce Ambrosiniego go średnio widze. Dałbym mu jeszcze czas w Cagliari, żeby więcej grał.

A co do ataku to chciałbym Gomez - Matri. Na gomezie przynajmniej 1 obrońca Juve musiałby się skupiać, to samo z Matrim przez co robiło by się więcej miejsca na skrzydłach. A poza tym, Juve raczej nie przejdziemy środkiem, a będziemy grać wrzutkami, więc 2 wysokich napastników może się sprawdzić w jednej z wrzutek. A gdyby to nie wypalało można by wprowadzić Matosa ;) czy Wolskiego :pppppp

Landem

Nie wiem, już widziałem jak to funkcjonowało i wolałbym kogoś bardziej ruchawego w ataku w polu karnym :)

TomekQX

A ja mam przeczucie, że możemy sprawić niespodziankę. Nie mówię tutaj o wygranej bo chyba bym się zsikał :P ale my generalnie 0 pkt. pewnie mamy wkalkulowane a Juve chce się odegrać bardzo za tą porażkę 4-2.

Szkoda tylko, że uparcie Montella chce stawiać na Ilicića i Matriego. Powinien zagrać szpicą Cuadra na lewej pomocy Joaquin po prawej i Gomez na środku wysunięty napastnik. Joaquin z Cuadrą mogliby co jakiś czas zamieniać się pozycjami przecież już tak graliśmy i świetnie to wychodziło. Nie mamy nic do stracenia. Z ławki na podmęczonych skrzydłowych powinien wejść Vargas na lewą i Ambrosini żeby utrzymać ewentualnie korzystny wynik. Jak nie będzie pozytywny to są jeszcze Anderson i powinien wreszcie stawiać na Wolskiego z Lazio pokazał że ma technikę i potrafi zamieszać.

TomekQX

Super
Quote from: Fiorek on 08/03/14, 22:40
Bramki ex graczy Violi i Juve:
http://video.gazzetta.it/chiellini-che-gol-maglia-viola-osvaldo-segnava-juve/a47615ee-a6b9-11e3-b54e-282df497fce5

Super filmik Fiorek! I Chiellini i Osvaldo strzelali bramki Juve haha. Chielliniego pamiętam nawet tą bramkę z Parmą mega kozacka. Śmiesznie to teraz wygląda w TV a przecież to było nie tak dawno. Szkoda, że nie udało się go wykupić z tego wypożyczenia. Super bramki Aqua w Juve! No Matri nawet w poprzednim sezonie nam tam wsadził jedną. Czas na rehabilitacje najwyższy.

Chiesa

Neto - Diakitè, G. Rodriguez, Savic, Pasqual - Anderson, Pizarro, Aquilani - Cuadrado, Gomez, Vargas.
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Chiesa

Zamiast Mati'ego Monti wstawił Andersona.

Chiesa