• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

Europa League 1/8 finału (I mecz): Juventus - Fiorentina 1:1

Started by Chiesa, 12/03/14, 00:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Landem

Specjalnie z randki się urwałem, żeby drugą połowę obejrzeć a tu co?

one4all

zdejmijcie Facundo, bo mi ciśnienie skacze jak on ma piłkę lub biegnie do piłki, sorry człapie

GrzegorzK

Ilicic Mati Neto na + reszta do wymiany. Gdyby Juve nie strzelilo od razu to by cala 1 polowe na nas siedzieli

PORAŻKA !

Krzysiek74

Roncaglia beznadziejny znów potwierdza to że nie jest dobrym obrońcą,Borja uśpiony(co z moja kołyską? ) Montella zrób coś czy już to max Twoich umiejętności trenerskich na ten czas?!
Forza Viola per sempre!

Pit.G

Panowie mamy problem ogólny z tworzeniem akcji pod bramką rywala,Juventus mimo że gra kilku rezerwowych jest bardzo grozny,jestem dobrej myśli że uda się chociaż wbić jednego gola i nie stracić zbyt wielu bramek.

Landem

Trzeba liczyć na to na czym jedziemy cały sezon. Jakiś indywidualny błysk. Tylko kogo skoro każdy bez formy?

ACFdziubek

Quote from: Landem on 13/03/14, 21:58

a tu druga połowa zaraz, a co ma być? :D Fiorentina będzie zawsze w sercu a kobiety się zmieniają...

Landem

Quote from: ACFdziubek on 13/03/14, 22:07
Quote from: Landem on 13/03/14, 21:58

a tu druga połowa zaraz, a co ma być? :D Fiorentina będzie zawsze w sercu a kobiety się zmieniają...

Ale można było spędzić resztę wieczoru przyjemniej :) Ach, ta miłość do klubu...