• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

Europa League 1/8 finału (rewanż): Fiorentina-Juventus 0:1

Started by Chiesa, 19/03/14, 23:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tommy

Quote from: GrzegorzK on 20/03/14, 19:50
Są momenty lepsze i gorsze, ale bardzo mi się dziś podoba Fiorentina musze przyznać. Każdego indywidualnie i grupowo musze pochwalić ;) każdy z osobna gra na 200% i to widać. Jesteśmy zmęczeni. Teraz przerwa, musimy odpocząć i wyjść na drugie 45 minut. Trzeba strzelić bramke ! to jest bardzo ważne, ale przedewszystkim pamiętać o obronie. Gramy tak jak sobie wymarzyłem. Konsekwentnie w obronie i z finezją w ataku.

Jeśli zagramy tak II połowe to awans mamy pewny :)

Piłkarzy nie trzeba motywować :) trzeba podtrzymać w szatni tą atmosfere jaka została na boisku :) a bvędzie dobrze

Forza Viola !!!

Idealnie to ująłeś, podpisuję się pod każdym zdaniem!

Co do sędziowania - oprócz faulu na Valero przed polem karnym - dla mnie bezbłędne.

Tommy

Quote from: Dean on 20/03/14, 19:52
Jak dla mnie Vargas dzisiaj zupełnie niewidoczny, ale ogólnie pierwsza połowa była ciekawa. Coś czuję, że będzie nerwówka, a jeśli taki wynik będzie się utrzymywał to pod koniec nawet "obrona Częstochowy".

To prawda, Aquilani również niewidoczny, ale póki drużyna funkcjonuje nieźle, nie zmieniałbym nic. Tak jak pisałem wielokrotnie - dobra obrona i utrzymanie się przy piłce kluczem do 1/4!

GrzegorzK

Quote from: Tommy on 20/03/14, 19:55
Quote from: Dean on 20/03/14, 19:52
Jak dla mnie Vargas dzisiaj zupełnie niewidoczny, ale ogólnie pierwsza połowa była ciekawa. Coś czuję, że będzie nerwówka, a jeśli taki wynik będzie się utrzymywał to pod koniec nawet "obrona Częstochowy".

To prawda, Aquilani również niewidoczny, ale póki drużyna funkcjonuje nieźle, nie zmieniałbym nic. Tak jak pisałem wielokrotnie - dobra obrona i utrzymanie się przy piłce kluczem do 1/4!

Ciężko, żeby każdy piłkarz był widoczny w meczu z takim rywalem. Ważne, że żaden z nich nie popełnił jakichś błędów większych

Dean

Wolny przed polem karnym. To musi być 1-0!

:-[

Tomovic gra dzisiaj byle jak.

Chucky

Chucky

Wagu

chyba bedzie niezla nerwowka, a Juve w 1 polowie sie oszczedzalo

Chucky