• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

NAPOLI - FIORENTINA 0:1

Started by Chiesa, 21/03/14, 23:48

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tommy

Quote from: Wagu on 23/03/14, 19:28
czy przy akcji z czerwona nie powinno tez byc zoltej kartki dla chyba Albiola za faul na Gomezie?

Sędzia chyba uznał, że nie było faulu, bo nie pokazał przywileju korzyści. Jak dla mnie to był faul na Mario. A co do czerwonej kartki, to trochę pecha miał Ghoulam. Zauważcie, że najpierw lekko trącił piłkę, dopiero później zahaczył Bakica. Druga sprawa, że nasz gracz raczej by i tak tej piłki nie dogonił, więc mamy trochę szczęścia z tym czerwem dla Napoli.

Chiesa

300 mecz Pasquala w "fioletowych" barwach

"Piękny Manuel" został tym samym 13 zawodnikiem Fiorentiny, który rozegrał tyle spotkań.

Lista 13 graczy z liczbą meczów minimum 300?
- Giancarlo Antognoni
- Gabriel Omar Batistuta
- Giuseppe Brizi
- Sergio Cervato
- Giuseppe Chiappella
- Giancarlo De Sisti
- Giancarlo Galdiolo
- Giovanni Galli
- Kurt Roland Hamrin
- Claudio Merlo
- Manuel Pasqual
- Franco Superchi
- Francesco Toldo
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Chucky

No to teraz trzeba stłamsić Neapol !!!

Landem

Lider obrony... prawie powtórzył to co z Juve.

Wagu

cos dzisiaj skrzydlami nie idzie, widzialbym Wolskiego za Joaquina, a pozniej (w razie braku zmiany wyniku) Matriego :)

Landem

To my gramy w 10 czy co? Słabizna.
Z taką grą to ani coppa ani 3 miejsce.

Liczę na jakiś błysk tylko nie wiem w sumie kogo...

Wagu

z obecnych grajkow chyba tylko Cuadrado moze odwalic coz nieprzywidywalnego, no chyba, ze Gomez wykorzysta jakies podanie z niczego :D

Landem

Quote from: Wagu on 23/03/14, 19:54
z obecnych grajkow chyba tylko Cuadrado moze odwalic coz nieprzywidywalnego, no chyba, ze Gomez wykorzysta jakies podanie z niczego :D

Też o tym pomyślałem :)