• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

SAMPDORIA - FIORENTINA 0:0

Started by Chiesa, 29/03/14, 00:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

SAMPDORIA: Da Costa - De Silvestri, Mustafi, Gastaldello (k, 76' Fornasier), Berardi - Palombo, Krsticic (81' Renan) - Gabbiadini, Soriano, Eder - M. Lopez (68' Okaka). Ławka: Fiorillo, Costa, Rodriguez, Salamon, Bjarnason, Obiang, Sansone, Wszołek, Sestu. Trener: Mihajlovic

Niedysponowani: -
Zdyskwalifikowany: Regini
Decyzja trenera: 95 Falcone, 31 Lombardo
Inni: -
Zagrożeni karą kartkową: Sestu, Wszolek, Obiang, Soriano, Gastaldello

FIORENTINA: Neto - Diakitè, Savic, Tomovic, Cuadrado - M. Fernandez (78' Ambrosini), Aquilani (k), B. Valero - Wolski (59' Vargas), Ilicic (70' Matos) - Matri. A disp.: Rosati, Lupatelli, Roncaglia, Venuti, Fazzi, Bakic, Joaquin. All.: Montella

Niedysponowani: Hegazy (32 kolejka), G. Rossi (34), Rebic (34), M. Gomez (34), Pasqual (32/33), Compper (32/33), Anderson (32/33), Pizarro (32/33)
Zdyskwalifikowany: G. Rodriguez
Decyzja trenera: -
Inni: -
Zagrożeni karą kartkową: Compper, Pasqual, Aquilani, Savic, Matri

Sędzia: Russo (Nola)

Bramki:

Żółte kartki: Berardi, Okaka - Savic, Wolski, Matos

Czerwona kartka: 94' Mihajlovic

Widzów: 20.000

18°C
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Wagu

Dla przeciwnikow Matriego przytocze wypowiedz Montelli z dzisiejszej konferki: "Matri? Porusza sie jak napastnik i kreuje okazje. Musi byc pogodny poniewaz ma zaufanie moje i klubu. Jutro zagra."

Mam nadzieje, ze strzeli 1-2 gole i zmyje z siebie troche zlosci kibicow.

Krzysiek74

Wagu pewni kibice widzą w nim pozytywy zaś pewni lubia opluwać naszych graczy...
Forza Viola per sempre!

Florek

Matri nie jest mistrzem, ale nie jest też jakimś zwykłym przeciętniakiem. Ja tam doceniam jego walkę i ambicję. Gra do końca i za to go cenię.

Tommy

Matri da się lubić, wydaje się sympatycznym gościem, stara się na boisku i wkłada serce w grę - to wszystko prawda. Po prostu lekko irytujące są te jego zmarnowane setki...

glodny

Quote from: Wagu on 29/03/14, 12:27
Dla przeciwnikow Matriego przytocze wypowiedz Montelli z dzisiejszej konferki: "Matri? Porusza sie jak napastnik i kreuje okazje. Musi byc pogodny poniewaz ma zaufanie moje i klubu. Jutro zagra."
to prawda kreuje sytuacje ktorych nie umie wykorzystac tyle w teamcie kazdy ma oczy
jeszcze cos ode mnie na miejscu nutelli ktory mnie juz irytuje, to oczywiste ze powinien obdazyc zaufaniem matosa i mlodych graczy przed ktorymi jest przyszlosc a nie spalonego dziadka ... ktory moze juz myslec tylko o przeszlosci i w dodatku nie jest naszym graczem
milej niedzieli fioletowym

Wagu

w Serie A od zawsze byl problem z wprowadzaniem mlodych zawodnikow do druzyny, mnie ta cala sytuacja wcale nie dziwi

Baggio210

Nutella fajny gość, ale istotnie musi się jeszcze sporo uczyć. Masz rację co do selekcji składu.
Od siebie przypomnę o nie najlepszym przygotowaniu fizycznym, o czym pisałem.
Wyliczyłem ogromna listę kontuzjowaanych graczy, niestety zapomniałem o Komperze, Vargasie na tej liście.
Te kontuzje to w dużej mierze efekt ogólnej kondycji. Słabszy w starciu z mocniejszym pada....
Te pudła Matriego też bym w pewnym sensie wziąłbym na karb dyspozycji fizycznej, braknie ułamka sekundy by pomyśleć, ustawić nogę, głowę i pudło....Rutyniarzowi Toniemu to by nie przeszkadzało. .