• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

HELLAS VERONA - FIORENTINA 3:5

Started by Chiesa, 13/04/14, 00:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

HELLAS VERONA: Rafael - Cacciatore (77' Cirigliano), Maietta, Moras, Agostini - Sala, Donadel, Hallfredsson (87' Pillud) - Iturbe, Toni, Marquinho. Ławka: Nicolas, Albertazzi, Marques, Donati, Cacia, Jankovic, Taleb, Martinho, Rabusic. Trener: Mandorlini

Niedysponowani: -
Zdyskwalifikowani: -
Decyzja trenera: Borra, Mihaylov, Donsah
Inni:
Zagrożeni karą kartkową: Maietta, Iturbe, Sala

FIORENTINA: Neto - Tomovic, G. Rodriguez, Savic, Pasqual - Aquilani (87' Wolski), Pizarro, B. Valero - Cuadrado, Ilicic (60' Vargas) - Matos (68' Matri). Ławka: Rosati, Lupatelli, Diakitè, Compper, Roncaglia, Bakic, Anderson, Joaquin. Trener: Montella

Niedysponowani: Hegazy (34 kolejka), M. Fernandez (34), G. Rossi (35/36), Rebic (36/37), M. Gomez (35), Ambrosini (34)
Zdyskwalifikowani: -
Decyzja trenera: -
Inni: -
Zagrożeni karą kartkową: Compper, Pasqual, Aquilani, Matri, Matos, Ambrosini

Sędzia: Peruzzo (Schio)

Bramki: 14' Sala, 73'rig. Toni, 92' Iturbe - 31' Cuadrado, 44', 86' Aquilani, 63' B. Valero, 83'k. Matri

Żółte kartki: Sala, Maietta - Savic, Pizarro

Czerwona kartka: 69' Donadel

Widzów: 20.000

21°C
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Krzysiek74

Czuję dziś tysięczną wygraną w Serie A naszej Violki :)
Forza Viola per sempre!

Tommy

Quote from: Krzysiek74 on 13/04/14, 11:25
Czuję dziś tysięczną wygraną w Serie A naszej Violki :)

Mam to samo uczucie :) FORZA VIOLA!!!

Wagu

Mam nadzieje, ze wiekszosc informacji sie potwierdzi i to Matos zagra w pierwszym, a nie Matri.

HarmaACF

No i Matos w pierwszej jedenastce :d

Chiesa

- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

GrzegorzK

Tommy

No właśnie też nie mogę znaleźć ruskiego. Tu jest rumuński, ale coś jest z dźwiękiem zesrane - 148983