• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - SASSUOLO 3:4

Started by Chiesa, 04/05/14, 21:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ama

@Chucky, nie za daleko idące wnioski?

one4all

Teraz przyjedzie autobus i możemy co najwyżej stracić jeszcze dwie :D

Florek

Myślałem, że po porażce z Napoli zespół właściwie zareaguje i zagra na 110% swoich możliwości, ale niestety okazało się, że są panienkami bez jaj. Nie wiem dlaczego od lat przegrywamy takie mecze, może Fiorentina nie ma w swoim DNA syndromu zwycięzcy?

Dean

Ja pasuje i nie oglądam drugiej połowy. Spodziewałem się dzisiaj fajnego dla nas wyniku bo myślałem, że chłopaki będą chcieli puścić szybko w zapomnienie sobotni finał, ale czegoś takiego się nie spodziewałem. Gonzalo za to co zrobił przy trzeciej bramce powinien siedzieć na ławce do końca sezonu.

BTW. po co Fiorka miałaby zajmować 3 miejsce w lidze, żeby grać w kwalifikacjach LM? Tam trafiła by na jakiś big klub jak np Arsenal i tylko by niepotrzebnie rozbudzili nadzieje. Trzeba znać swoje miejsce w szeregu, a z taką grą naszych wydawałoby się klasowych piłkarzy Liga Europejska jest dla nas odpowiednia. Sad, but true.

Tommy

Najgorszy mecz od kiedy drużynę trenuje Montella, w zasadzie ciężko ten blamaż w ogóle określać w kategorii meczu...

Florek

Jeżeli odpuścimy jeszcze derbowy mecz z komunistami to stracę szacunek do pewnych osób w klubie.

Chucky

a może będzie jak w meczy z liverpool ;) hehe to już by był wałek na skale piłkarskiego pokera :P

santo

Uprzejmnie proszę wszystkich Malkontentów o zachowanie spokoju...jak do tej pory nie ma tragedii  :D