• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - SASSUOLO 3:4

Started by Chiesa, 04/05/14, 21:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ama

Niestety nie ma kto obronie pomagać i faktycznie niektóre akcje Sassuolo mogą wydawać się groźne. Natomiast uważam, że w ataku gramy jak zawsze... z tą różnicą że dzisiaj gra napastnik ::)

Florek

Matko Boska, co ostatnio gra Borja to jest dramat... W sumie już nie denerwuje sie tym meczem, bo ewidentnie chcemy, żeby Sassuolo się utrzymało i oddaliśmy im punkty. Wstyd to jest najłagodniejsze słowo...

Ama

No chyba na głowy upadli w linii obrony. Diakite se truchta, Savic patrzy... Reszta myślami w Rzymie?

krzysiu

Ogólnie ostatnio my gramy dramat ;)

Florek

Specjalnie urwałem się wcześniej z zajęć, żeby zobaczyć mecz, ale nie mam zamiaru się denerwować, bo nerwy mam tylko jedne. Przy naszej grze to nie mamy czego szukać i to z beniaminkiem u siebie. Nic tylko sie załamać.

Baggio210

Bardzo dobrze sie dzieje. Może ten dzisiejszy dramat uzmysłowi niektórym pewne rzeczy. Świete krowy typu Borja, Savic wylądują na ławce. Obrońcy nasi niech patrza i ucza sie grać. Mnie juz nudzi pisanie o naszej "linii" w obronie...

Baggio210

W sumie byłbym za tym by strzelili nam jeszcze ze dwie bramki....jeśli miałoby to czemus słuzyć! Niech Montella wywali tego speca od gry obronnej!!!!

Chucky

trzeba na koniec coś sprzedać ;) taka liga