• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

LIVORNO - FIORENTINA 0:1

Started by Chiesa, 10/05/14, 00:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

LIVORNO: Anania - Ceccherini (68' Piccini), Rinaudo, Emerson, Castellini (59' Borja) - Biagianti, Duncan (62' Benassi), Mosquera, Mesbah - Belfodil, Siligardi. Ławka: Bardi, Aldegani, Gemiti, Tiritiello, Borja, Coda, Valentini, Benassi, Bartolini, Bruzzi, Biasci. Trener: Nicola

Niedysponowani: Luci, Mbaye, Emeghara (38 kolejka)
Zdyskwalifikowani: Paulinho, Greco
Decyzja trenera: De Lucia, Cipriani
Inni: -
Zagrożeni karą kartkową: Luci, Emeghara, Emerson, Castellini, Benassi, Coda

FIORENTINA: Rosati - Roncaglia, Savic, G. Rodriguez, Vargas - Ambrosini, Aquilani, B. Valero - Cuadrado, Ilicic (55' G. Rossi), Matos (46' Pizarro). Ławka: Lupatelli, Bardini, Tomovic, Hegazy, Pasqual, Compper, M. Fernandez, Rebic, Joaquin, Matri. Trener: Montella

Niedysponowani: Neto, Wolski, Anderson, Diakite
Zdyskwalifikowani: -
Decyzja trenera: Bakic, M. Gomez
Inn: -
Zagrożeni karą kartkową: Compper, Aquilani, Matos, Ambrosini, Neto, Cuadrado

Sędzia: Giacomelli (Trieste)

Bramki: 57' Cuadrado

Żółte kartki: Castellini, Ceccherini, Mosquera - Matos, Vargas, Roncaglia

Widzów: 12.000

21°C
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

GrzegorzK

Nareszcie atak mi sie podoba :D A co do obrony to wystawiłbym Roncaglie na bok i Diakite zamiast Savicia

Baggio210

Quote from: GrzegorzK on 10/05/14, 09:51
Nareszcie atak mi sie podoba :D A co do obrony to wystawiłbym Roncaglie na bok i Diakite zamiast Savicia

Dokładnie tak.

Florek

A ja na bramce wystawiłbym Lupę, który na pewno nie jest słabszy od Rosatiego, a przynajmniej jest zżyty z klubem.

Dean

Jak juz zapewnimy sobie to 4 miejsce (mam nadzieję, że jutro) to też chciałbym, żeby Lupa zagrał w ostatnim meczu.

GrzegorzK

Nie no panowie. Bez przesady. Rosati > Lupa

I choć darze wielką sympatią Lupateliego, to od tego jest 2 bramkarz, żeby grał pod nieobecność 1. Monte pewnie zrobi tak jak w poprzednim sezonie. Wpuści Lupe tak w 65' ;)

Tommy

Lajtowe 3:0 dla nas.

FORZA VIOLA!!!

Insomnia

Spiritus Sante
"Ja nie czytam scenariuszy,to one czytają mnie"