• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

Sparing: Valencia - Fiorentina 2:0

Started by Chiesa, 18/08/10, 23:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Adam

też mam taką nadzieję ale muszę powiedzieć że Boruc tylko w pierwszej połowie grał dobrze!
Przypomnę że pierwszy gol padł po jego fatalnym wybiciu a w obu bramkach w 50% zwinił boruc
(drugie 50 należy do felipe)

7eventy

Jak fatalnym wybiciu? Co Ty ziomek piszesz? Popatrz... on zagrał do kolegi, ale ten nie przyjął, odskoczyła mu piłka i przejął gracz Valenci!  >:(

Ama

Adam, ja nie wiem coś ty oglądał ale z całą pewnością niezbyt dokładnie. Przy pierwszej bramce może 10% Boruca, reszta Felipe i bodaj Comotto. Przy drugiej bramce 30% Comotto i 70% Felipe. Artur nie miał szans na obronę, piłka idealnie na główkę i skierowanie jej do bramki to była czysta przyjemność.

Pit.G

Amadiss tak jak mowisz  nie mial nic do powidzenia przy obu tych bramkach jak niektorzy nie wiedza co to jest stanac w kilku metrowej bramce i sprobowac obronic mocny strzal glowa z 5 metra to prosze isc na jakies boisko i sprawdzic czy jak wpadnie gol czy to wina obrony czy bramkarza ja stawiam na obrone!!

Chiesa

Oczywiście, że winę za bramki ponosi obrona (w tych przypadkach, może przy tej pierwszy Boruc mógł coś zrobić, ale nie wiem) - głównie Felipe. Boruc puścił dwa gole, Frey też z Tottenhamem dwa...
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

7eventy

a wszystkich tych czterech bramek mogliśmy uniknąć ...

Chiesa

Mogliśmy, ale obrona daremna (Felipe). Szkoda, że nie ma dwóch truposzy ::)
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Ama

Quote from: Chiesa on 20/08/10, 19:42
Szkoda, że nie ma dwóch truposzy ::)

Jeszcze dwa sezony wstecz uznalibyśmy, że bredzisz a dziś to niestety prawda :-[