• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

Sparing: Valencia - Fiorentina 2:0

Started by Chiesa, 18/08/10, 23:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pontius

A Valencia nie jest mocna mimo odejścia Silvy i Villi ? Podobny poziom co Fulham.

Pit.G

Walencja jest przecietna po odejsciu takich gwiazd jak silva i villa remis uznal bym za dobry wynik Mihajlovic obiecal ze napewno nie przegramy ico sie stalo z jego zapewnienimi drewniakiw obroni i tyle w temacie..

Pontius

Jeżeli Valencia jest przeciętna, to i Fulham w takim razie jest... W końcu odszedł ich wielki atut, Hodgson.

Pit.G

Szkoda slow na wczorajsz gre 3 zawodnikow sie tylko wyroznialo wiec to nie za duzo jak na 22 nieprawdaz????

Pontius

Ale czy ja dementuje słabą grę Fiorentiny? Ja tylko mówię, żeby nie wyciągać tak daleko idących wniosków, dając za przykład sytuację Werderu. Zresztą na gwałt potrzebny jest nam ofensywny pomocnik, i prawdopodobnie przyjdzie Salvio do nas. Kiedy dojdzie Vargas i Ljajic to byłym spokojny o mecz z Napoli. No i czekamy na powrót naszego il fenomeno w październiku :) Felipe na razie co najwyżej trybuna, bo jest w fatalnej formie. Wydaje się że obrona na początek sezonu to będzie Trup i Gamberini no i szczęście że mamy Silvera bo jednak widać dużą różnicę na tej pozycji, kiedy wchodzi Comotto.

Lechu

Owszem :) Miejmy nadzieje ze majac jeszcze troche czasu zostana wyciagniete odpowiednie wnioski. Nie rozumiem naszego podejscia do mercato. Nie rozumiem podejscia zawodnikow typu Donadel czy Bolatti, ktorzy mimo to ze mowi sie jasno ze beda pomocnikami siedzacymi na lawie to wola ja grzac i brac kase niz odejsc i grac. Gdzie jakas ambicja?? Przydlaby sie jakis klasowy obronca na srodek na lewa, do srodka pomocy jeszcze ktos i na vice Gile :) ale o tym mozemy pomarzyc raczej. :)

Pit.G

Inaczej mi sie widzialo marcato Jedno wzmocnienie tylko ,moze jescze ktos dojdzie Della Valle widza chyba ze potrzebny jest jeden dobry stoper przynajmniej! mam nadzieje ze transfer Montovaniego sie powiedzie..

Pontius

O środkowym obrońcy w tym mercato możemy już zapomnieć raczej, chyba że Corvo wcześniej wyciągnie Nastasica. Lewy obrońca na pewno przyjdzie, Gulan nie nadaje się jeszcze nawet na zmiennika w Fiorentinie (mówi się o Mantovanim albo Ferdinandzie). Do środka pomocy też nikt nie przyjdzie, no chyba że odszedłby jednak ktoś z tej formacji. I na gwałt potrzebny jest jakiś ofensywny pomocnik. Wypożyczenie Salvio wydaje się ok, bo Mutu wraca już w październiku a na wiosnę JoJo. Nie wątpię, że wyciągniemy wnioski z tej porażki i Corvo postara się jeszcze mocno na rynku transferowym. Mam nadzieję że Della Valle oglądali ten mecz :]