• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - CHIEVO 3:0

Started by Chiesa, 30/05/15, 15:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

5 zw. z rzędu i 5 x 3 gole w każdym meczu!!!
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Baggio210

Okazałe zwycięstwo. Było dziś sporo szczęścia. Dziękują Montelli, jakby to było pożegnanie. Mój komentator wysyłał Montellę do Napoli, a do nas podsyłał Donka!

Tommy

Dać Montelli obrońcę i pomocnika, którzy od razu wejdą do pierwszego zespołu i za rok pudło nasze! Czuję, że z Donadonim popadniemy w przeciętność :/

Chiesa

Ano, Monti musi zostać !

Lechu

Donek do Brukseli :) Nie dla Donka....

GrzegorzK

Przede wszystkim potrzebny jest nowy projekt. I to powinna być obecnie kluczowa sprawa w klubie a nie to, czy Montella zostanie czy nie.

Jak będzie projekt, który będzie zachęcał dobrych graczy do transferu do nas to wszyscy będa mieć łatwiej. I trener i zarząd.

Lecz musze przyznać, że pesymistycznie patrze w przyszłość. Z sezonu na sezon nasza gra wygląda coraz gorzej. Dobre wyniki są zasługą przebłysków naszych graczy a nie dobrej i równej formie. Jak już pisałem 1 sezon 4 miejsce z dużym niefartem bo mogło być 3. Potem zasłużone 4 bez szans na awans i spadek. A teraz ledwo ledwo 4. Za rok, gdy do Milanu pójdzie Ancelotti to wróci do gry stary Milan. Inter też się przebudzi za sezon, bo planują ciekawych graczy pościągać i mają dobrego trenera. Napoli może objąć Klopp i wtedy wydaje mi się, że włączą sie do walki o mistrza z Juve. Lacjo z sezonu na sezon się rozpędza coraz bardziej a Roma zawsze na poziomie.

Nie chce wróżyć tu czarnych wizji, ale jeśli po tym sezonie nic się nie zmieni na ławce trenerskiej i nie zmieni się podejście zarządu do klubu to czeka nas za rok obudzenie się z ręką w nocniku i płacz, że nie zrobiło się nic wcześniej

Baggio210

Święte słowa! Greg!

Chiesa

Pamiętajcie panowie, że te kluby miały, mają i będą mieć więcej kasy na grajków (nieszczęsne budżety).

my graliśmy na 3 frontach - jajco na 1, podobnie żenua, sampa więc czy wymęczone ? ja uważam, że zasłużone.