• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

BOLOGNA - FIORENTINA 1:1

Started by Chiesa, 05/02/16, 19:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

Bologna: Da Costa - Mbaye, Gastaldello (k), Maietta, Masina (76' Constant) - Diawara, Taider (82' Brienza), Donsah - Mounier (65' Floccari), Destro, Giaccherini. Ławka: Stojanovic, Saar, Morleo, Zuniga, Zuculini, Pulgar, Crisetig, Rizzo. Trener: Donadoni

Niedysponowani: Krafth, Mirante, Rossettini
Zdyskwalifikowani: Ferrari, Oikonomou
Decyzja trenera: Acquafresca, Krivicic
Inni: -
Zagrożeni karą meczową: Destro, Taider

Fiorentina: Tătăruşanu - Roncaglia, G. Rodriguez (k), Astori - Bernardeschi (89' Tomovic), Vecino, B. Valero, Pasqual - Tello (81' Zárate), M. Fernández - Babacar (46' Kalinic). Ławka: Sepe, Lezzerini, Błaszczykowski, Kone, Iličić, Kalinic. Trener: Sousa

Niedysponowani: Badelj (25), Alonso (25), Benalouane (25), T. Costa (25)
Zdyskwalifikowani: -
Decyzja trenera: Diakhaté
Inni: -
Zagrożeni karą meczową: Alonso, Badelj, B. Valero

Sędzia: Banti (Livorno)

Bramki: 63' Giacherini - 59' Bernardeschi

Żółte kartki: Diawara, Giacherini - M. Fernández (2), Astori, Roncaglia

Espulso: 57' M. Fernández

Widzów: 19.000

10°C
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Krzysiek74

Forza Viola per sempre!

Tommy

Obawiam się, że może to wyglądać tak jak z Genoą... A my potrzebujemy punktów, jeśli nie zdobędziemy trzech to będzie słabo.

Krzysiek74

Tommy czas na dobry mecz i wlanie trochę nadzieji niedowiarkom na dobre tygodnie.Przed nami mecze z Kogutami z Londynu(znów nie jesteśmy faworytami i dobrze :) ) ważne w kwestii naszych ambicji,przyszłości,oczekiwań mecze w Serie A i pora odpowierdzi na kilka kwestii z zimowego mercato.Damy radę ?
Forza Viola per sempre!

Tommy

Mam taką nadzieję, ale to pokażą najbliższe mecze ;) Ciężka seria nas czeka, za tydzień Inter, potem dwa mecze z Kogutami, w międzyczasie chyba wyjazd do Bergamo, później Napoli i Roma jakoś...

Najważniejszy okres sezonu się zaczyna, obyśmy złapali formę.

TomekQX

Szkoda ze w Genoi nie udało się jakoś fartownie wygrać.  Jeszcze ten fart Romy z Sassuolo. Oglądałem ten mecz i myślałem ze szlak mnie trafi jak Berrardi karnego przestrzelił.

Fakt teraz trudne mecze i to raczej z Romą będziemy o 3 miejsce się bić. Oby tych big meczów nie przegrać a te np. dzisiejsze wygrywać. FV!

Cholew

Quote from: TomekQX on 06/02/16, 14:36
Szkoda ze w Genoi nie udało się jakoś fartownie wygrać.  Jeszcze ten fart Romy z Sassuolo. Oglądałem ten mecz i myślałem ze szlak mnie trafi jak Berrardi karnego przestrzelił.

Fakt teraz trudne mecze i to raczej z Romą będziemy o 3 miejsce się bić. Oby tych big meczów nie przegrać a te np. dzisiejsze wygrywać. FV!

Na te 3. miejsce jest więcej chętnych, trzeba doliczyć na chwilę obecną dwie drużyny z Mediolanu. Inter (ostatnio na szczęście zaliczyli kilka wpadek) oraz Milan (który jest w gazie i ma ostatnio niezłą formę). Najważniejsze żebyśmy my cały czas się liczyli w walce o podium - jak na razie nie jest źle, ale trzeba punktować takich rywali jak Bologna.

Chiesa

Tătăruşanu - Roncaglia, G. Rodriguez, Astori - Bernardeschi, Vecino, B. Valero, Pasqual - Tello, M. Fernández - Babacar. Ławka: Sepe, Lezzerini, Tomovic, Błaszczykowski, Kone, Iličić, Zárate, Kalinic.
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO