• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FROSINONE - FIORENTINA 0:0

Started by Chiesa, 19/03/16, 17:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

Frosinone: Leali - M. Ciofani (89' Pryyma), Ajeti, Blanchard, Pavlovic - Paganini, Frara (k, 24' Gucher), Gori, Kragl, Sammarco - D. Ciofani (74' Tonev). Ławka: Zappino, Bardi, Russo, Crivello, Chisbah, Carlini, Soddimo, Longo, Dionisi. Trener: Stellone

Niedysponowani: -
Zdyskwalifikowany: Rosi
Decyzja trenera: -
Inni: -
Zagrożony karą meczową: Dionisi

Fiorentina: Tătăruşanu - Roncaglia, G. Rodriguez (k), Astori - Alonso, Badelj (72' Zárate), Vecino, B. Valero, Bernardeschi (64' Tello) - Iličić (86' Babacar) - Kalinic. Ławka: Lezzerini, Satalino, Pasqual, T. Costa, M. Fernández, Kone, Błaszczykowski. Trener: Sousa

Niedysponowani: Benalouane, Tomovic
Zdyskwalifikowani: -
Decyzja trenera: Diakhaté, Sepe
Inni: -
Zagrożeni karą meczową: B. Valero, Kalinic, Pasqual

Sędzia: Valeri (Roma)

Bramki: -

Żółte kartki: Ajeti, Gori, Kragl, Sammarco - Alonso, Roncaglia, Astori, Kalinic

Widzów: 8.000

15°C
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Chiesa

Krzysiek74

Praktycznie najsilniejszy skład.Koniec z niespodziankami i wracamy na zwycięską ścieżkę.
Forza Viola per sempre!

HarmaACF

Oficjalne składy:
Frosinone: Leali, Ciofani M, Ajeti, Blachard,Pavlović, Kragl, Frara, Gori, Sammarco, Paganini, Ciofani D.
Fiorentina: Tatarusanu,Roncaglia, Rodriguez, Astori, Bernardeschi, Badelj, Vecino, Valero, Alonso, Ilicić, Kalinić

Chiesa

To tylko jak dobrze widzę jedna zmiana za Tello wskoczył Ilicic.

Chiesa

Krzysiek oby, ale ja się tego meczu obawiam ze względu na specyfikę obiektu. Tam ostatnio tylko Juve wygrało.

Tommy

Takim składem powinniśmy wyjść na Hellas! Wiem, że Vecino był kontuzjowany i Badyl zawieszony, dlatego rozumiem decyzję o wystawieniu Tino Costy - reszty zmian nie!

Wierzę, że dziś się zrehabilitujemy.

Chiesa

Tommy dokładnie. Sousa nie wiem co chciał wtedy zrobić. No nic, człowiek całe życie uczy się na błędach. Dość eksperymentów i jedziemy z koksem.