• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - SAMPDORIA 1:1

Started by Chiesa, 29/03/16, 16:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Chiesa

krzysiu

Znów gramy kiszkę , niech wprowadzi Błaszczyka czy coś - ale skoro ma być nie wykupiony to już nie zagra na pewno.
Nie widzę żadnych zmian w tym zespole ..

Tommy

Wyglądało to w miarę do momentu zdobycia gola.

Bramka dla Sampy to jakaś kpina. Chyba ze 2 minuty sobie klepali pod naszym polem karnym, mieliśmy ze 3 okazje, żeby oddalić grę, choćby poprzez wybicie piłki w aut, lub wprzód, ale jacyś nasi niezdecydowani nie za bardzo przeszkadali Sampie.

Nie wiem, ale od kilku kolejek mam odczucie, że zespół gra z takim zaangażowaniem jak w ostatnich meczach Delio Rossiego na naszej ławce. Od 4 lat nie człapaliśmy tak jak teraz :/ Oprócz Gonzalo, Valero i Alonso to nikomu tu się nie chce grać za bardzo.

Mam nadzieję, że się zbierzemy i zdobędziemy dziś te 3pkt!

Chiesa

ACFdziubek

Macie jakiś dobry link Panowie?

Chiesa

Fioletowy

Wynik taki jak gra- czyli beznadziejny. Zmiany na drugą połowę konieczne jeśli zależy nam jeszcze na zwycięstwach w tym sezonie. Niech wejdzie Kalinić za beznadziejnego Babacara( moim zdaniem to on bardziej niż Tatarusanu odpowiada za stratę bramki), niech wejdzie Bernadeschi. Może coś z tego wyjdzie. Jeśli nie, to pozostaje dograć sezon do końca, modląc się by nas Sassuolo nie dogoniło  :'(