• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - SAMPDORIA 1:1

Started by Chiesa, 29/03/16, 16:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Fioletowy

Vecino za Badelja. Dziwna zmiana jak dla mnie.

Tommy

Tommy

Kalinic jest dziś zawieszony...

Kurde Tello to jeździec bez głowy! Wyszły mu dwa mecze, ale wygląda na to, że był to przypadek!

boozz

Dlatego od dwumeczu Napoli Roma nie oglądam Fiorki, nie jest to na moje zdrowie. Dla mnie wypowiedź Sousy jest jasna o ile Irek dobrze to przełożył - po sezonie odchodzi.
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."

Fioletowy

Quote from: Tommy on 03/04/16, 16:14
Kalinic jest dziś zawieszony...

Kurde Tello to jeździec bez głowy! Wyszły mu dwa mecze, ale wygląda na to, że był to przypadek!
No fakt. To niech wejdzie Zarate- na pewno gorzej od Babacara nie wypadnie

Chiesa

booziu - na gali Sousa wyraźnie powiedział, że ma plan do treralizacji: awans do LM z Fiorentiną. Nie ma mowey o odejściu. Prade też zostaje.
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Fioletowy

Quote from: boozz on 03/04/16, 16:14
Dlatego od dwumeczu Napoli Roma nie oglądam Fiorki, nie jest to na moje zdrowie. Dla mnie wypowiedź Sousy jest jasna o ile Irek dobrze to przełożył - po sezonie odchodzi.

To jesteś chyba Nostadamusem bo wtedy jeszcze wszystko było możliwe. Zwłaszcza po meczu z Napoli- ostatnim na razie dość dobrym w naszym wykonaniu.