• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

EMPOLI - FIORENTINA 2:0

Started by Chiesa, 10/04/16, 00:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

krzysiu

A czy Souse przerosła presja? Mówił od poczatku ze to nie jest zespoł na LM - chciał wzmocnienia dostał gówno - źle go można oceniać za ostatnie mecze  moim zdaniem a nie za cały sezon - bo na początku każdy go chwalił a teraz łatwo ganić.
Ważne są cele jakie maja prezesi - na LM ten zespół nie starcza i tyle

Florek

Ale zanotować taki regres to też sztuka. Dobry trener potrafi zapanować nad kryzysem, a przy Sousie on się pogłębia z meczu na mecz, i nie widać światełka w tunelu. Nawet krytykowany przeze mnie Montella nie miał takiej czarnej serii.

Chiesa

Sousa: "Mam kontrakt z klubem więc będę i w przyszłym sezonie"
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Chiesa

Rozważana jest możliwość zgrupowania przed Sassuolo. Sousa bardzo długo rozmawiał z drużyną w szatni.

Florek

Bez radykalnych zmian nie wierzę, że coś zdziałamy nie tylko w tym sezonie, ale i w kolejnych. Żeby coś ruszyło musimy zaryzykować i zrobić gruntowną przebudowę.

Baggio210

Mentalność, psychika psychiką, ale jak widzę, że sprinter Kalinic daje się dogonić bysiowi stoperowi to coś jest nie tak. I opoiwiadajcie mi bajeczke o padnietej psychice. Chłopaki sa bez formy, albo inaczej, majster od kondycji coś namieszał. Wczoraj oglądałem Levant z Betisem i jak ładnie szybko biegali. Nasi powtarzam człapią.
Jak grasz w piłkę, a pewnie grasz, to wiesz że jak za piłka biegasz to nie myślisz o psychice tylko sie wypruwasz. Chyba, ze nie masz siły....

Chiesa

VIOLANEWS.COM
TATARUSANU 5,5
RONCAGLIA 4,5
BŁASZCZYKOWSKI -
RODRIGUEZ 5
ASTORI 6
ALONSO 5,5
VECINO 5,5
BORJA VALERO 5,5
TELLO 6
ILICIC 5,5
KONE sv
BERNARDESCHI 5
ZARATE 5,5
KALINIC 5
SOUSA 5
FIORENTINANEWS.COM
Tatarusanu 5,5
Roncaglia 4,5
Blaszczykowski -
Gonzalo 4,5
Astori 6
Alonso 5
Borja Valero 5
Vecino 5,5
Tello 5,5
Ilicic 5
Kone -
Bernardeschi 5
Zarate 5,5
Kalinic 4,5
FIORENTINA.IT
TATARUSANU 5.5
RONCAGLIA 4.5
BŁASZCZYKOWSKI -
GONZALO RODRIGUEZ 5
ASTORI 5
BORJA VALERO 5
VECINO 5
TELLO 5.5
ALONSO 5
BERNARDESCHI 4.5
ZARATE 6
ILICIC 4.5
KONE -
KALINIC 4.5
PAULO SOUSA 4.5
FIRENZEVIOLA.IT
TATARUSANU 5,5
RONCAGLIA 4,5
BŁASZCZYKOWSKI -
RODRIGUEZ 5
ASTORI 6
ALONSO 5,5
BORJA VALERO 5
VECINO 5
TELLO 5
ILICIC 6
KONE -
BERNARDESCHI 5
ZARATE 5,5
KALINIC 5
SOUSA 5
ACFFIORENTINA.EU
TATARUSANU 5,5
RONCAGLIA 4
BŁASZCZYKOWSKI sv
RODRIGUEZ 5
ASTORI 6
ALONSO 5,5
VECINO 6-
BORJA VALERO 5,5
TELLO 5
ILICIC 5,5
KONE -
BERNARDESCHI 5
ZARATE 6
KALINIC 5
SOUSA 5

Baggio210

Quote from: boozz on 10/04/16, 15:02
Quote from: Baggio210 on 10/04/16, 14:57
Quote from: boozz on 10/04/16, 14:50
Panowie to nie jest wina trenera. Trener to nie magik, grają piłkarze. Co z tego że trener napisze na tablicy co i jak, nawkłada do głowy co trzeba jak piłkarze nie realizują tego na boisku? Albo jak nie strzelają bramek?
Okey, to dlaczego Kalinic stracił szybkość? Dalczego Kuba nie gra, a na kadrze był najlepszy, czyli jest w gazie? Why?

Skąd wiesz czy jest w gazie? Może na repie był na głodzie i mu taki mecz wyszedł. Ja myślę że oni psychicznie wysiedli, z meczu na mecz przez te wyniki jest coraz gorzej.
Zacytuję Frania Smudę, to było widać, że jest w gazie. Dwa, bramka strzelona na kadrze. Błaszczu pokazał, ze tam mierzył gdzie piłka wpadła co świadczy o klasie. Sorki, gość, który grał w finale Ligi Mistzrów i nieżle mieszał, kilka lat w eropejskich pucharach cos grać umie.  Owszem był po kontuzji stąd dochodził do siebie.
Pisze to choc nie jestem fanem Kuby, ale tak jest obiektywnie.