• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - SASSUOLO 3:1

Started by Chiesa, 15/04/16, 01:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

Fiorentina: Tătăruşanu - Roncaglia, G. Rodriguez (k), Tomovic - Tello (70' Bernardeschi), Badelj, Vecino, Alonso - B. Valero (88' Błaszczykowski), Iličić (77' Zárate) - Kalinic. Ławka: Lezzerini, Satalino, Pasqual, Kone, M. Fernández, T. Costa. Trener: Sousa

Niedysponowani: Benalouane, Babacar (35 kolejka)
Zdyskwalifikowany: Astori
Decyzja trenera: Diakhaté, Sepe
Inni: -
Zagrożeni karą meczową: B. Valero, Pasqual

Sassuolo: Sassuolo: Consigli - Vrsaljko (73' Adjapong), Cannavaro, Acerbi, Peluso - Pellegrini (76' Falcinelli), Magnanelli, Duncan - Berardi, Defrel, Politano (69' Sansone). Ławka: Pomini, Pegolo, Longhi, Erlic, Corbelli, Biondini, Broh, Trotta. Trener: Di Francesco.

Niedysponowani: Laribi (36), Missiroli (35), Antei (36), Terranova (36), Gazzola
Zdyskwalifikowani: -
Decyzja trenera: -
Inni: -
Zagrożony karą meczową: Duncan

Sędzia: Banti (Livorno)

Bramki: 10' G.Rodriguez, 57' Iličić, 84'sam. Consigli - 56' Berardi

Żółte kartki: Tello - Vrsaljko, Peluso, Berardi

Widzów: 27.585

25°C
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Baggio210

Przeczytajcie koniecznie: - W mojej opinii, jeśli mecz jest na styku, jak ten dzisiejszy, a jednocześnie twój rywal prezentuje się lepiej od ciebie, możesz pokonać go tylko pasją. Musisz zacząć wierzyć. To było naprawdę przyjemne widzieć, jak Liverpool wraca do gry po każdej straconej bramce - dodał. Cytat z Jurgena  Kloppa po wczorajszym meczu. 
Moim zdaniem to sedno naszych ostatnich niepowodzeń. Brakuje tej pasjii i determinacji, którą mielismy w pamiętnych meczach choćby z Juve.

Fioletowy

Mam dziwne wrażenie, że z takim składem od Sassuolo dostaniemy bęcki. Niestety na chwilę obecną nawet ciężko wskazać lepszy (może poza wstawieniem Bernadeschiego- ale on też jest bez formy)

HarmaACF

Składy na dzisiejszy mecz:
FIORENTINA Tatarusanu; Roncaglia, G.Rodriguez, Tomović; Tello, Badelj, Vecino, Alonso; Borja Valero, Ilicić; Kalinić
SASSUOLO Consigli; Vrsaljko, Cannavaro, Acerbi, Peluso; Pellegrini, Magnanelli, Duncan; Berardi, Defrel, Politano.

HarmaACF

Jak ktoś ma link z dobrą jakością to zapodajcie :D

Tommy

Kto nie oglądał meczu Romy z Atalantą to polecam zobaczyć akcję bramkową na 3-3 - tak gra drużyna, która goni wynik i walczy o zwycięstwo w meczu. Aż kości trzeszczały w polu karnym Atalanty, nikt nie odstawia nogi, wszyscy gryzą trawę. A u nas ostatnio człapanie :/

Nie czuję niemal żadnych emocji przed tym meczem, top3 przegraliśmy w ostatnich 4 kolejkach z outsiderami.

Dean

Co najlepsze, gdybyśmy wygrali te 4 ostatnie mecze bylibyśmy o krok od drugiego miejsca. Nawet straty punktów z Napoli i Romą można byłoby wtedy wybaczyć :(

Florek

Ja już się przyzwyczaiłem, że jesteśmy niesamowitymi frajerami, zawsze na własne życzenie utrudniamy sobie życie.