• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - SASSUOLO 3:1

Started by Chiesa, 15/04/16, 01:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tommy

Dokładnie - i to mnie najbardziej boli. Nie tracimy LM przez to, że ktoś jest od nas lepszy, tylko przez własne frajerstwo i olewanie ostatnich spotkań, a taka szansa na LM jak w tym sezonie prędko może się nie powtórzyć. Jak Inter, Milan czy Roma się bardziej ogarną to będziemy się bić, ale o LE i to jak dobrze pójdzie., bo że Juventus czy Napoli osłabną to nie wierzę.

Pisałem na początku sezonu, że podoba mi się u Sousy to, że potrafił zmotywować piłkarzy - wyszarpywaliśmy zwycięstwa 1:0 z Genoą, Carpi(u siebie i na wyjeździe) itp, nawet gdy gra się nie układała. Zawodnicy walczyli do ostatniej sekundy. Nawet jeszcze niedawno z Interem! Po Romie coś się załamało. W meczach z Frosinone czy Hellas, naszym nawet się na 5 minut przed końcem nie spieszyło wznawiać grę z autu, czy rzutu wolnego ;/

Tommy

http://live9.net/live48.html

Ta transmisja jest znośna, bo niestety Sopcasta dziś nie znalazłem :/

Ama

Florek

Hahaha :) Pięknie, co jak co, ale zasłużyliśmy na stratę tej bramki. Byliśmy już tak zachwyceni, że prowadzimy u siebie aż 1:0, że się doigraliśmy. Gramy jak cioty i nie mogę patrzeć na żadnego z naszych zawodników, mentalni kastraci z nich i tyle. Żal mi naszej ekipy na meczu, że muszą oglądać te nędzne widowisko na żywo...

Florek

Czemu musimy stracić bramkę, żeby zacząć grać swoje? Chcąc stać się klasową ekipą musimy grać pełne 90 min na pełnych obrotach, a nie obijać się jak na początku 2 połowy. Josip trochę ratuje teraz nastroje.

Ama

Ama

Wyrównujące trafienie Berardiego

ACFdziubek

Eee tam Florek nie dramatyzuj. Sama obecność tam jest zajebista, a mecz nie jest aż taki zły. Bywało gorzej. Jak 2-1 się skończy to po raz kolejny tradycji stanie się zadość KMWTW :D
Przed meczem ekipa spotkała się z Kubą w hotelu, który prorokował że sassuolo nas zabiega. Chyba jednak nie uda im się